INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Mutu, la o miuţă cu Flachi, atacant suspendat pe viaţă din cauza cocainei

Articol de - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2011 00:00

Ziarul Corriere Fiorentino anunţă, în ediţia de astăzi, că Adrian Mutu, 32 de ani, a jucat fotbal marţi seară cu fostul fotbalist al Sampdoriei, Flachi, suspendat pe viaţă după ce a fost prins a doua oară că a folosit cocaină.

Italienii se întreabă dacă atacantul român avea voie să joace fotbal altundeva decît la stadionul echipei, chiar dacă jucătorul este suspendat pe termen nelimitat.

După ce marţi dimineaţă s-a antrenat la club, cu ajutorul de preparator fizic Damir Blokar, Adrian Mutu a fost seara la un joc de mini-fotbal, în 7, la Complexul Zodiac din Florenţa. Printre cei prezenţi s-a aflat şi Francesco Flachi, 36 de ani, fotbalist născut în Florenţa şi suspendat la începutul anului 2010 pentru 12 ani din cauza consumului repetat de cocaină. Acelaşi Flachi a fost suspendat două luni în 2006 pentru implicare în pariuri.

Aflat în conflict cu Fiorentina, Adrian Mutu este suspendat de club pe termen nedeterminat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
tzoian
tzoian  •  12 Ianuarie 2011, 14:15

hai ca sunteti culmea si voi....cu cine ati vrea sa petreaca si el timpul, cu paulo coelho sau cu herta muller? e logic ca-si petrece timpul cu oameni care au aceleasi pasiuni ca si el

Vezi toate comentariile (1)
Comentează