INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Mutu, pe lista de transferuri! Revoluţie la Fiorentina!

Articol de - Publicat miercuri, 27 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2011 13:21

Astăzi, Gazzetta dello Sport anunţă revoluţia florentină! Primul nume care va ajunge pe lista de transferuri în această vară va fi Adrian Mutu. Şi sînt două motive, susţine cotidianul peninsular.

1 - Rolul său va fi reprimit de muntenegreanul Stevan Jovetici, 21 de ani, considerat viitorul star al echipei Viola;
2 - "În ianuarie, Fiorentina i-a dat ultima şansă, iar el a răsplătit clubul cu multe promisiuni şi puţine goluri: numai patru. Mai are încă un an de contract cu Viola şi ideea de a rămîne nu îi displace, mai ales că suporterii îl adoră. Dar, dacă se va simţi indezirabil, va încerca o soluţie alternativă. Deocamdată, oferte sînt din afara Italiei".

Ce va face?
"Gazzetta" susţine că Mutu pare atras de petrodolarii din Arabia, însă nu ar fi cea mai bună variantă pentru el să părăsească Uniunea Europeană. De ce? Din cauza celor 17 milioane de euro pe care Chelsea îi aşteaptă de la atacantul în vîrstă de 32 de ani după scandalul "cocaina".

"Momentan, sancţiunea e suspendată şi e dificil de crezut că din Anglia se va cere excluderea fotbalistului. Mutu ar face imediat recurs, acuzînd că i se ia dreptul de a munci, prevăzut de Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Plecînd din Europa, ar pierde însă tocmai acest sprijin".

140 de meciuri oficiale a jucat Adrian Mutu la Fiorentina; are 69 de goluri (54 în campionat, 4 în Cupa Italiei, 5 în Champions League, 6 în Cupa UEFA)
4 cluburi a avut Mutu în Serie A: Inter, Verona, Parma şi Fiorentina

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
cristianosteaua
cristianosteaua  •  27 Aprilie 2011, 14:47

*** de ras in Cupele Europene...pentru ca totul este facut pe "jumatate".... si nimeni nu face nimic ca sa opreasca acest fenomen de indobitocire fortata a neamului nostru romanesc !!!

cristianosteaua
cristianosteaua  •  27 Aprilie 2011, 14:46

bai nu va mai enervati...jurnalisti d-astia angajati pe pile si pe "jumatate" de norma scriu "jumatate" de stire.. la fel cum erau comentatorii aia atat de buni la statistici de la TVR aseara care stiau ca Manchester United are deja 19 titluri si urmeaza al 20-lea cand de fapt United are 18. Din cauza asta avem pe piata si pe tv "monstrii" ca Gigi Becali si Copos care-si bat joc de Steaua si Rapid. Toti zic de Mititelu a ingropat Craiova dar omul ala are 10000 de dusmani tocmai pentru ca a gandit ca un suporter si a vrut sa faca ceva cu echipa lui de suflet. Asa presa..asa fotbal....d-aia noi ne uitam la tv cum joaca Angola si China la mondiale si d-aia ne facem

marian_u
marian_u  •  27 Aprilie 2011, 13:48

daca jurnalistul avea numele Theodor "intreg" stia ca a jucat si la Juve, dar el face treaba doar pe jumatate

Vezi toate comentariile (5)
Comentează