INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIGUE 1

Mutu, premieră pentru Ajaccio » Întreg stadionul l-a ovaţionat

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 29 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 29 septembrie 2012 23:06

La al doilea meci oficial în Ligue 1, Adrian Mutu a fost titular în premieră la Ajaccio, în această seară, contra lui Brest (1-0).

Lui Mutu i-au aparţinut cele mai bune ocazii ale gazdelor în prima repriză. Întîi o "foarfecă" spectaculoasă (10), apoi o lovitură liberă bătută impecabil (32). Ambele rezolvate însă de portarul advers, pe care, mai tîrziu (36), românul l-a lovit în nas cu umărul.

La reluare, după golul lui Mostefa, Mutu a irosit din nou şansa unei prime reuşite în Franţa. Tot dintr-o "directă". Schimbat în minutul 70, el a fost aplaudat de întreg stadionul, care i-a scandat numele.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
hexan
hexan  •  30 Septembrie 2012, 11:35
Postat de pelicanul1 pe 30 Septembrie 2012, 00:24

vrei sa zici de la de al ajaccio...ziceai ca e marian nistor de la savoy :))) mutu greoi, slabut

Ma gindeam ca de aia i-a spart Mutu nasul portarului de la Brest, ca avea fatza de ospatar ;)

cordos_eu
cordos_eu  •  30 Septembrie 2012, 00:43

pe bune acuma, e ca si cum as fi privit Iasiul cu Severinul. Mutu gras nene, a jucat totusi bine pt nivelul jucatorilor din teren, dar echipa nu-l ajuta. a cui vina e ca prefera echipe din coada gen Cesena si Ajaccio care acasa au cateva ocazii pe meci iar afara nu conteaza? in loc sa fi mers in Turcia unde era curtat insistent de Besiktas si se zvonea ca si celelalte 2 mari il vor. in clipa de fata Mutu nu cred ca ar merita sa fie chemat la nationala. ca-l cheama acum pentru astea 2 meciuri importante, treaba lui Piti, dar pe viitor daca nu se schimba nimic, penibil.

cordos_eu
cordos_eu  •  30 Septembrie 2012, 00:40

slab campionatul Frantei, Doamne ce echipa slaba Brestul dar se aparau mai bine si ieseau pe contra-atac.. nu sunt nici aproape de Serie A care ar fi al 4-lea acum! Ajaccio-ul era dezastru in aparare dar Brestul avea un impiedicat de evreu cu barba care a ratat 3 pentru ca nu era in stare sa dea la poarta desi fugea bine. :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează