INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ACCIDENTARE

Mutu stă o lună!

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2008 00:00

Accidentat înaintea pauzei, atacantul român a suferit o entorsă la genunchiul stîng, cu leziunea ligamentului colateral intern

Victor Piţurcă a intrat în panică ieri după-amiază. Fiind mereu cu ochii pe Adrian Mutu, selecţionerul a urmărit în direct evoluţia atacantului Fiorentinei în meciul cu AS Roma (0-1), transmis de "Boom Sport One". Şi s-a speriat cînd liderul "naţionalei" s-a accidentat serios!

Ce s-a întîmplat? Mutu nu juca bine şi ratase o mare ocazie, luftînd singur cu Doni. Era minutul 42, cînd "Briliantul" a scăpat iar doar cu portarul Romei. Pătruns în careu, a încercat să-l dribleze spre dreapta. Goalkeeperul brazilian i-a suflat însă mingea şi, în cădere, i-a prins piciorul stîng. Nici vorbă de penalty. Adrian s-a prăbuşit pe gazon, ţipînd de durere şi ţînîndu-se cu mîna de genunchi. Clar, era ceva serios. Deşi a primit îngrijiri medicale şi i s-a aplicat un bandaj, n-a mai putut continua şi a fost înlocuit în finalul reprizei. Dar bine c-a ieşit pe picioare.

Piţurcă l-a sunat imediat pe Pompiliu Popescu şi l-a rugat pe medicul "naţionalei" să se intereseze de starea lui Mutu. Puţin după finalul jocului, stafful toscan a dat primul diagnostic: "contuzie şi entorsă a genunchiului, însoţită de întinderea ligamentului colateral intern. Abia luni se va afla entitatea exactă a accidentării, după efectuarea rezonanţei magnetice". Sigur, Adi stă cel puţin o lună departe de gazon, ratînd amicalul "naţionalei" cu Rusia, din 26 martie.

105 zile mai sînt pînă la debutul "naţionalei" la Euro 2008, la meciul împotriva Franţei de la Zurich 

 
"4 săptămîni out"
Pompiliu Popescu a confirmat primul verdict dat de medicii Fiorentinei şi l-a anunţat şi pe Piţurcă. "I-au imobilizat genunchiul stîng cu o atelă. Adrian va trebui să aştepte să se dezumfle genunchiul o zi ca să efectueze o rezonanţă magnetică. Timp de două săptămîni, Mutu va sta cu piciorul în ghips şi apoi încă 14 zile va urma un program de recuperare. Abia după aceea va putea reveni. Sper să nu fie vorba despre ceva mai grav", a mărturisit medicul echipei naţionale. (Ionuţ Petrişor)

Mutu: "Aşa şi aşa"
Surse din anturajul jucătorului susţin că Mutu era foarte marcat de accidentarea suferită şi îngrijorat în privinţa gravităţii acesteia. El a evitat să dea ochii cu presa la finalul partidei, grăbindu-se să ajungă la autocarul Fiorentinei. Totuşi, la ieşirea din zona mixtă a stadionului "Olimpico", întrebat de ziarişti cum se simte, atacantul român le-a răspuns fugitiv: "Aşa şi aşa".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  25 Februarie 2008, 11:24

Insanatosire grabnica Adi. Fara tine n-are rost sa ne mai prezentam la Euro!

 •  25 Februarie 2008, 10:21

pacat... sper sa revina in aceiasi forma

 •  25 Februarie 2008, 10:18

Te-ai gandit cum ai putea sa faci rost de bani fara sa investesti nici un leu? Solutia e foarte simpla. Din publicitate. Sunt multe site-uri care platesc sa primeasca vizitatori si acum e timpul sa primesti si tu o parte din banii astia. Respecta pasii de mai jos si o sa ai niste venituri consistente: 1. Mai intai intra pe bux .to/?r=berel 2. Urmatorul pas e sa te inscri, completand toate casutele care apar acolo. 3. Apesi pe S.u.r.f. A.d.s. si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pe fiecare site pe care intri trebuie sa astepti 30 de secunde. 4. Facand doar ce scrie la pasul 3 poti castiga aproximativ 100$ pe an. Totusi, pentru fiecare persoana inscrisa de tine o sa primesti inca pe atat. 5. Asta e pasul cel mai important si anume luarea banilor. In momentul in care ai ajuns la 10$ poti sa scoti banii. Tot ce trebuie sa faci e sa apesi pe "Payments" si alegi suma care vrei sa o scoti. Banii ii vei primi in 30 de zile lucratoare fie pe card Visa fie prin depozit bancar, in functie de cum vrei tu. Cam astia ar fi pasii. Daca ii respecti poti sa ai un venit destul de frumusel din asta. Site-urile pe care o sa intri platesc bani foarte multi ca sa primeasca vizitatori si merita sa profiti de asta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează