INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Mutu, unul dintre cei doar trei jucători de neînlocuit de la Cesena

Mutu a adunat 1.325 de minute jucate în tricoul Cesenei
Mutu a adunat 1.325 de minute jucate în tricoul Cesenei

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2012 14:15

Adrian Mutu nu şi-a pierdut încrederea suporterilor Cesenei, chiar dacă a jucat slab şi a cerut să fie substituit la pauză în meciul cu AS Roma (1-5). Într-un sondaj pe site-ul ”tuttocesena”, pornit de la ideea că echipa pregătită de Arrigoni are nevoie de schimbări importante, el figurează în Top trei al jucătorilor de neînlocuit.

Atacantul român a adunat 22,37 la sută dintre voturile fanilor alb-negri. Înaintea sa apar Parolo, cu 33,77 la sută, şi Von Bergen, cu 23,68 la sută. Imediat după Adrian figurează la distanţă mare Eder, cu doar 4,39 la sută.

Poziţia bună a lui Mutu în clasamentul fotbaliştilor indispensabili Cesenei se datorează mai ales celor 6 goluri marcate de el în Serie A. O performanţă în condiţiile în care toţi ceilalţi colegi ai lui nu şi-au trecut în cont decît 7 goluri. Echipa e pe antepenultimul loc, cu 15 puncte în 19 etape, golaveraj 13-30.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează