INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REFUZĂ FERM TURCIA

Mutu vrea să joace în Canada!

Articol de - Publicat vineri, 07 mai 2010 00:00

Atacantul român n-are de gînd să plece de la Fiorentina, care încearcă să-i găsească însă un client să-l vîndă. Mutu a anunţat că nu acceptă ofertele venite din Turcia, Fener şi Galatasaray interesîndu-se recent de el. "La Nazione" susţine că Adrian vrea să revină pe teren la finalul acestei luni.


Suspendat pînă pe 28 octombrie, pentru că a fost prins dopat cu sibutramină la două teste în 10 şi 20 ianuarie, Adrian speră să poată participa cu echipa lui Prandelli la turneul estival programat în Canada. Tocmai de aceea, Fiorentina a cerut deja federaţiei derogarea de a-l putea folosi în amicale, unul dintre ele fiind contra lui Juventus, echipa care l-a readus în Italia şi l-a angajat chiar suspendat după primul episod de doping cu cocaină de la Chelsea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  21 Mai 2010, 10:15

1. Mutu stie ca vrea sa joace in Canada? 2. "Fiorentina incearca sa-i gaseasca un client sa-l vanda" - probabil ca va gandeati la afacerile imobiliare ale lui Becali cand ati scris articolul asta, domnule Scorpie. In rest, s-auzim numai de bine!

 •  20 Mai 2010, 19:31

gsp sunteti penibili

 •  07 Mai 2010, 11:50

sunt convins ca titlul s-a dorit a avea o doza de umor.a fost supradoza,a sucombat

Vezi toate comentariile (4)
Comentează