INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

N-a fost ziua lui » Pantilimon, taxat de presa britanică după 4-2 cu Watford

Deeney trimite balonul în plasă pe lîngă Pantilimon, pentru 0-2 // Foto: Reuters
Deeney trimite balonul în plasă pe lîngă Pantilimon, pentru 0-2 // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 26 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 ianuarie 2014 21:16

Portarul ”cetăţenilor” a fost iertat de un penalty şi The Guardian îi găseşte vină la golul doi al oaspeţilor. City a întors de la 0-2, graţie în primul rînd senzaţionalului Aguero: hat-trick.

La pauză părea că va fi o zi de coşmar pentru Costel Pantilimon. Man. City era condusă cu 2-0 de Watford în "16"-imile Cupei Angliei şi practic eliminată din competiţie. Acasă, de-o divizionară secundă, ceea ce nu se mai întîmplase din ianuarie 2009 (Nottingham Forest).

Panti, la rîndu-i, avea şi el ce să-şi reproşeze:
- Minutul 11: Îl faultează în careu pe Anya, care trecuse mingea de el. "La masa presei a fost penalty clar, dar arbitrul Friend n-a dat nimic. Suferă de «sindromul marilor cluburi»", nota Daily Mail.
- Minutul 30: Fără vină la golul lui Forestieri, de 0-1, Pantilimon e acuzat la al doilea. "Nu s-a înţeles cu Demichelis, şi Deeney a profitat. City, o calamitate în apărare", a punctat The Guardian.

Norocul portarului "tricolor" că Man. City a revenit complet schimbată de la cabine. Şi în ultima jumătate de oră, Aguero, "triplă", şi Kolarov au întors soarta partidei: 4-2, iar "cetăţenii" sînt în "optimi".

12 goluri a încasat Pantilimon în acest sezon la Man. City, dintre care 3 în două partide de Cupa Angliei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
offside
offside  •  27 Ianuarie 2014, 07:28
Postat de ovidiu_3003 pe 26 Ianuarie 2014, 09:33

Daca Panti a fost slab ...portarul lui Watford ...a fost catastrofa ...

Am vazut un rezumat si pot spune ca Panti nu avea solutii, ce sa faca daca fundasii plecasera la cules de cucuruz. Panti trebuie sa se obisnuiasca cu stilul de presa britanic atata vreme cat alaturi e un englez. Si cred ca unele erori ale lui apar si pe fondul presiunii pe care si-o autoimpune de a gresi cat mai putin. Cat priveste Hart, n-a fost si nu va fi niciodata o valoare. Englezii de la Gordon Banks n-au mai avut portar de clasa.

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  26 Ianuarie 2014, 16:58
Postat de ovidiu_3003 pe 26 Ianuarie 2014, 09:33

Daca Panti a fost slab ...portarul lui Watford ...a fost catastrofa ...

corect! pe siturile engleze de "analiza" are aceeasi nota ca portarul lui watford. asta-i bulangereala pe fata, ala ia 4 goluri si ii trece mingea PRIN maini si il noteaza pe pantilimon la fel... tind sa am aceeasi parere cu bamse, cam pare ca-l imping pe hart in fata englezii, probabil il vor in forma la mondial...

bamse1901
bamse1901  •  26 Ianuarie 2014, 13:03

toti dau vina pe el ca sa-l bage pe hart

Vezi toate comentariile (4)
Comentează