INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER LA IARNĂ?

Napoli îl vrea pe Mutu

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 septembrie 2010 00:00

Napoli vrea să se întărească şi a pus ochii pe Adrian Mutu (foto).

Presa locală relatează că însuşi preşedintele clubului, Aurelio de Laurentiis, l-ar fi sunat pe omologul Della Valle pentru a cere informaţii despre atacantul Fiorentinei.

Mutu e suspendat pînă la sfîrşitul lui octombrie, după ce-a fost testat pozitiv la sibutramină, iar Napoli ar vrea să-l achiziţioneze în perioada de mercato din ianuarie.

Fiorentina, în schimb, e reticentă în condiţiile în care înlocuitorul desemnat al "tricolorului", Jovetici, e indisponibil pe termen lung.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
soopafly
soopafly  •  24 Septembrie 2010, 22:21

Adevarul e ca se face prea mult tam-tam in jurul marelui drogat mutu pe care site-urile de sport il plangeau ca nu are bani sa plateasca daunele pe care i le-a cerut Chelsea.Nu mai retin exact,sper sa nu ma insele memoria,parca gsp facuse un sondaj in care romanii erau intrebati daca l-ar ajuta pe mutu donand bani intr-un cont sa-i fie mai usor sa scape de datorii.Saracutul,n-are bani,de-aia si-a luat vila in Miami.Alooooo,Chivu a facut 100 meciuri in tricoul lui Inter.De el de ce nu scrieti?

aditu0909
aditu0909  •  24 Septembrie 2010, 20:54

Observ ca esti stelist si apreciez ca gandesti asa. Ai mare dreptate. Te salut

soopafly
soopafly  •  24 Septembrie 2010, 19:53

Si Scarlatache merge la Bayern...da,da,da...cunosc

Vezi toate comentariile (4)
Comentează