INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HAMBURG - DUISBURG 0-1

Naşii granzilor

Articol de - Publicat duminica, 13 aprilie 2008 00:00

Duisburgul lui Claudiu Niculescu, Tararache şi Filipescu a devenit un veritabil killer al granzilor. Nu e în stare să cîştige cu Cottbus, acasă, dar le încurcă serios socotelile greilor campionatului, cum s-a întîmplat cu Bayern, la Munchen (0-0), la Bremen (2-1) sau ieri cu Hamburg: 1-0. "Claugol" a avut două bune ocazii în prima repriză, dar n-a reuşit să marcheze, iar în minutul 78 a fost înlocuit. Filipescu a părăsit terenul accidentat, în minutul 82, în vreme ce Tararache a rezistat pînă la final. (Aurelian Botezatu)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  13 Aprilie 2008, 12:37

pentru T:a marcat Grlic

 •  13 Aprilie 2008, 11:54

Sa ma F*U*T pe stirea voastra care nici macar nu spune cine a marcat pentru Duisburg L-) R*E*T*A*R*Z*I*L*O*R

 •  13 Aprilie 2008, 10:59

se gasesc toti incultii sa posteze comentarii p site?Ba omule daca esti incapabil sa vorbesti corect limba romana , ramai la manelele tale (fac pariu k numai muzica de ciori asculti) si lasa comentariile pt altcineva

Vezi toate comentariile (6)
Comentează