INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL AHLI - GUANGZHOU EVERGRANDE 0-0

Nemulțumirile lui Cosmin Olăroiu după turul cu Guangzhou: ”Trebuie să jucăm altfel”

Oli, stînga, se agită dîndu-le indicații jucătorilor săi
Oli, stînga, se agită dîndu-le indicații jucătorilor săi

Articol de - Publicat luni, 09 noiembrie 2015 00:00

Oli pune totul pe stresul și presiunea cu care jucătorii săi au intrat sîmbătă pe teren: ”Am abuzat de mingi lungi, care i-au avantajat pe adversari, mai puternici fizic”.

Sentimente amestecate pentru Cosmin Olăroiu, sîmbătă seară, după fluierul final al primei manșe a finalei cu Guangzhou Evergrande (0-0). "Singurul lucru pozitiv este că n-am primit gol. N-a fost aceasta ținta noastră, dar măcar avem un punct de la care să pornim în returul din 21 noiembrie", a afirmat antrenorul lui Al Ahli.

"Oli" a fost nemulțumit în special cu prima repriză: "Jucătorii mei au intrat în meci cu mult stres și presiune, deși am încercat să le-o iau de pe umeri. Au abuzat de mingi lungi către atacanți, situații în care, mai puternici fizic, adversarii au fost avantajați".

Tehnicianul român știe că la Guangzhou "presiunea va fi și mai mare, pentru că vom juca și împotriva unui public ostil". Iar un lucru îi este de asemenea clar: "Trebuie să luăm ce-a fost bun din prima manșă, dar în același timp e obligatoriu să găsim o altă cale pentru a ne apropia victoria".

Scapă de Goulart?

Dacă Olăroiu l-a pierdut pentru retur pe fundașul Hussain Haikal, eliminat sîmbătă, în minutul 85, chinezii nu știu dacă-l vor putea recupera pe mijlocașul ofensiv Goulart. Brazilianul a primit o lovitură puternică în gleznă și a trebuit să fie înlocuit, iar antrenorul Felipe Scolari e sceptic: "Greu de spus dacă se va reface pînă-n 21 noiembrie".

2 ocaziia avut Al Ahli în tot meciul. Chinezii, patru, printre care și o "transversală"

22 de meciurifără eșec în toate competițiile are Evergrande cu Scolari pe bancă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează