INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Nicoliţă ar fi apelat la vrăjitoare ca să se transfere în Franţa! » Oz Bănel :)

Nicoliţă a ratat numeroase posibilităţi de a pleca
Nicoliţă a ratat numeroase posibilităţi de a pleca "afară", înainte de a semna cu francezii

Articol de - Publicat miercuri, 14 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 decembrie 2011 21:40

Fostul mijlocaş al roş-albaştrilor ar fi plătit 100.000 de euro vrăjitoarelor pentru a se transfera la Saint-Etienne.

Plecarea lui Bănel Nicoliţă în Ligue 1 în această vară are o nouă explicaţie. Conform adevărul.ro, fostul mijlocaş dreapta al roş-albaştrilor ar fi apelat la serviciul unor vrăjitoare pentru a reuşi să se transfere în străinătate.

Două femei care practicau vrăjitoria au fost arestate, iar printre victimele lor s-ar afla şi Nicoliţă. El ar fi plătit o sumă colosală pentru servicii, respectiv 100.000 de euro! Alte persoane înşelate ar fi fosta soţie a lui Cristi Borcea, Mihaela, care ar fi plătit 400.000 de euro acestor vrăjitoare, şi Oana Zăvoranu.

Nicoliţă a negat însă cu vehemenţă acuzele. "Nu e nimic adevărat. Eu cred în Dumnezeu, nu am apelat în viaţa mea la vrăjitoare. O să-i dau în judecată pe cei care-mi aduc aceste acuze, iar banii pe care-i voi obţine îi voi dona copiilor orfani", a declarat fotbalistul lui Saint-Etienne.

700.000 de euro au plătit cei de la Saint-Etienne pentru a-l achiziţiona pe Bănel

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
luciano86
luciano86  •  14 Decembrie 2011, 11:10

"O să-i dau în judecată pe cei care-mi aduc aceste acuze, iar banii pe care-i voi obţine îi voi dona copiilor orfani" Sper sa se tina de cuvant!

myke82
myke82  •  14 Decembrie 2011, 09:59

De unde scoateti asemenea ineptii mai fratilor? Voi sunteti ziaristi sau aurolaci? Asta este ziar de stiri sportive? In ce hal a ajuns presa din Romania, mi-e rusine ca citesc asa ceva.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează