INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Noori negri » Primele probleme pentru Victor Piţurcă la Al Ittihad: şi-a amendat căpitanul, dar şi-a pus şi oficialii în cap

Piţurcă e cu ochii pe Noor (dreapta). Şi nu e mulţumit de veteran
Piţurcă e cu ochii pe Noor (dreapta). Şi nu e mulţumit de veteran

Articol de - Publicat sambata, 01 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 noiembrie 2014 00:21

În nici o săptămînă, fostul selecţioner şi-a făcut numai duşmani. Ultimul, Mohammed Noor, mijlocaşul de 36 de ani cu peste 500 de meciuri la galben-negri. "Statuia" clubului a fost pedepsită pentru un sfert de oră de întîrziere.

Asprul Piţurcă a vrut să se impună din prima zi la Al Ittihad. Dar, în scurt timp şi în asemenea ritm, nimeni nu-l va mai susţine la Jeddah, susţine presa locală.

N-au trecut decît cinci zile de la întîiul său antrenament şi a rezolvat tot ce nu-i plăcea. În stilul său, autoritar.

- A observat că şeicii obişnuiesc să intre în vestiarul galben-negrilor. Le-a interzis!
- Şi-a anunţat fotbaliştii că, de acum înainte, vor avea cantonament înaintea meciurilor.
- L-a amendat cu 1.000 de dolari pe Mohammed Noor, 36 de ani, căpitanul cu 20 de trofee în 10 sezoane la Al Ittihad. Motivul: 15 minute întîrziere la antrenament.

Dar Noor a refuzat să mai vină la antrenament ziua următoare, pe teren apărînd în schimb doi oficiali ai clubului, nemulţumiţi de decizia tehnicianului. Răspunsul lui? "Vreau disciplină, acesta e mesajul meu pentru toţi jucătorii".

Învins la debut!
Ieri a fost primul meci oficial al lui Piţi pe banca lui Al Ittihad. Debut cu ghinion, înfrîngere acasă, 0-1 cu Hajer (locul 7). Portarul său, Takroni, a scăpat mingea în faţă şi oaspeţii au deschis scorul (28). Iar în minutul 45, Marquinho a ratat un penalty. Imediat, brazilianul a fost înlocuit, însă Al Ittihad n-a mai egalat. Şi rămîne pe 4.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
maryuss_
maryuss_  •  01 Noiembrie 2014, 14:45

pana in decembrie il dau aia afara ..... si asa le mai ia si alora niste milioane ,barbugiul asta nesimtit.......

zecs93
zecs93  •  01 Noiembrie 2014, 13:43

se intoarce la nationala peste o etapa veti vedea !!!

pma77
pma77  •  01 Noiembrie 2014, 12:55

am spus de la bun inceput ca nu rezista impostorul nici o luna la arabi,acolo nu e mircea sandu nea piti sa te tina si cu infrangeri si cu necalificari :)))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează