INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INDIA

Nu mai Pune piciorul pe minge! » Lovitură dată de Adi Mutu: a semnat cu indienii şi va primi 500.000 $, dar nu va juca deloc anul acesta!

Mutu are contract pînă în 2016 cu FC Pune
Mutu are contract pînă în 2016 cu FC Pune

Articol de - Publicat vineri, 17 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 16 octombrie 2014 22:29

Transferul atacantului de 35 de ani nu a fost înregistrat în timp util, la termenul impus de FIFA. Pînă în ianuarie doar se poate antrena, dar va încasa 500.000 $ de la FC Pune.

A visat să joace-n Superliga indiană, alături de Trezeguet, Del Piero şi Ljungberg, dar a rămas pe dinafară. Adrian Mutu nu a ratat doar prima etapă, ci nu va juca deloc la FC Pune în acest sezon. Deşi are un contract semnat pînă în 2016!

Transferul a picat pentru că n-a fost înregistrat potrivit deadline-ului FIFA, la care s-a raliat şi India, în situaţia "Briliantului" găsindu-se alţi şase jucători.

La Repubblica a dezvăluit că de vină e birocraţia de la Ambasada Indiei din Bucureşti, actele de care avea nevoie Mutu ieşind prea tîrziu. "Şi cum de data asta nu ar fi din cauza lui, Adrian îşi va încasa banii fără ca măcar s-atingă mingea. Iar pînă în ianuarie nici nu mai poate pleca nicăieri".

Mutarea îi dă peste cap planurile românului, pentru că Pune trebuia să fie anticamera revenirii la Fiorentina, ce deţine 15% din clubul indian. Antrenorul Colomba avea misiunea să-l monitorizeze în cele trei luni ale competiţiei şi să-i ofere garanţii lui Montella pentru un transfer la echipa viola.

"Vis neinterzis, dar complicat"
La Repubblica scrie că Mutu păstrează şanse de a ajunge la Fiorentina: "Visul nu e interzis, dar e complicat. Din octombrie pînă în decembrie se va antrena singur cu un preparator personal, iar la 36 de ani va fi greu să-l convingă pe Montella, care în vară agrea mutarea".

Adrian e optimist. "Florenţa e a doua mea casă şi aş juca din inimă. Sînt disponibil cu toată dragostea şi... anii mei. Totul e în funcţie de ce va decide Montella", a declarat în interviul apărut în Corriere dello Sport.

1.000.000 de dolari ar trebui să încaseze Mutu de la FC Pune, conform acordului valabil pe 2 ani

"Avem nevoie de un pic de răbdare înainte de a lua decizia finală. Totul depinde de recuperarea lui Gomez şi în parte de cea a lui Rossi" (Surse din anturajul Fiorentinei)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
andytheblue
andytheblue  •  17 Octombrie 2014, 18:53

de cand a venit in tara ,am zis ca mutu e terminat ! S-a dus cu mutu !

andytheblue
andytheblue  •  17 Octombrie 2014, 18:52

de cand a venit in tara ,am zis ca mutu e terminat ! S-a dus cu mutu !

yo_yo
yo_yo  •  17 Octombrie 2014, 11:57

ba scorpie esti nebun? ce transfer ma daca el a reziliat contractul cu petrolu??? poate sa semneze cand vrea el. e jucator liber. si da. stiu ca exista o limita si pentru jucatorii liberi dar nu are cum sa fie depasita si aia.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează