INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

OFICIAL Liviu Antal și-a găsit echipă! A semnat un contract pe doi ani

Liviu Antal
Liviu Antal

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2019 12:35

Mijlocașul ofensiv lateral Liviu Antal (29 de ani) era liber de contract din noiembrie, după ce și-a terminat înțelegerea cu Zalgiris, și a fost pe lista mai multor cluburi din Turcia, Kazahstan, China, Azerbaidjan și Cipru.

Totuși, fotbalistul a ales până la urmă să se întoarcă la Zalgiris, în Lituania. Formația alături de care a câștigat Cupa Lituaniei și cu care a terminat în două rânduri pe locul 2 i-a făcut cea mai bună ofertă și l-a convins să mai rămână încă doi ani.

Antal, care a marcat 30 de goluri în sezonul trecut la Zalgiris în toate competițiile, s-a deplasat azi la Vilnius împreună cu agentul său, Bogdan Apostu, și a parafat înțelegerea cu vicecampioana Lituaniei.

Fotbalistul a fost deja prezentat de Zalgiris, club pentru care a punctat de 35 de ori într-un sezon și jumătate. Fostul golgeter al Ligii 1 a mai jucat în cariera sa pentru FCM Târgu Mureș, Oțelul, FC Vaslui, Genclerbirligi, Beitar, Hapoel Tel Aviv, Pandurii și CFR Cluj.

450.000 € este cota lui Liviu Antal pe transfermarkt

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează