INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Oficialii de la VfB Stuttgart explică de ce au refuzat oferta de la Swansea: ”Alex Maxim nu-i de vînzare”

Maxim, contract pînă-n 2017, a bifat 10 apariții la VfB în tur, a marcat un gol și a dat 4 assisturi
Maxim, contract pînă-n 2017, a bifat 10 apariții la VfB în tur, a marcat un gol și a dat 4 assisturi

Articol de - Publicat marti, 20 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 19 ianuarie 2015 21:33

Interesul lui Swansea, dispusă să dea 7 milioane de euro, a forţat-o pe VfB să se decidă în privinţa mijlocaşului, nemulţumit că joacă puţin.

Măcar pînă la vară, Alexandru Maxim şi VfB Stuttgart sînt din nou pe aceeaşi lungime de undă. Supărat că joacă puţin sub comanda noului antrenor, Huub Stevens, mijlocaşul voia să ştie dacă e cazul să-şi caute de drum, iar clubul a pus ieri piciorul în prag.

"Maxim nu e de vînzare!", a precizat noul manager, Robin Dutt, care a dezvăluit şi discuţiile purtate cu mijlocaşul de 24 de ani: "I-am spus şi eu, şi Stevens că pentru noi e un jucător important". Şvabii au reacţionat însă abia după ce în peisaj a apărut Swansea, cu o ofertă de 7 milioane E, confirmată inclusiv de Alex: "Interesul englezilor e real".

"Mă simt bine la VfB. Dar aveam nevoie ca şefii clubului să-mi spună ce au de gînd cu mine" (Alexandru Maxim, mijlocaş VfB Stuttgart)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close