INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOŢIA

Pact pentru promovare? » Goian rămîne dacă Rangers e primită în liga a doua

Dorin Goian a plecat vara trecută de la Palermo și a jucat 33 de meciuri la Rangers în campionat
Dorin Goian a plecat vara trecută de la Palermo și a jucat 33 de meciuri la Rangers în campionat

Articol de - Publicat vineri, 06 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 iulie 2012 21:30

Fundaşul român vrea să-şi ajute echipa exclusă din elită cu condiţia să i se păstreze salariul. ”Dacă apare însă o ofertă foarte bună, poate pleca liber”, spune agentul Manea.

Dorin Goian nu dă bir cu fugiţii: vrea să-şi susţină clubul aflat în colaps financiar. Nu-l sperie perspectiva ca Rangers, neadmisă în Premier de celelalte cluburi, să joace în liga a doua. Fundaşul român e gata să rămînă, dar în anumite condiţii. Agentul Florin Manea a discutat ieri o oră cu noul patron Charles Green, stabilind clar condiţiile continuării colaborării: acelaşi salariu şi nu mai jos de divizia secundă!

"Doresc să-l ţină să-i ajute să revină în elită. Dorin n-ar fi contra şi există şanse mari să rămînă, mai ales dacă i se păstrează contractul. Dar dac-apare o ofertă foarte bună ar putea pleca liber. Miercuri se decide dacă Rangers e primită în First Division. Noi avem toate atuurile în mînă", a explicat Manea.

Fanii clubului fondat în 1872, avînd 54 de titluri de campioană, vor să pornească din liga a patra. "Am greşit, trebuie să plătim!". Dar preşedintele Ligii, Stewart Regan, dă alarma: "Dacă Rangers nu-i admisă în liga secundă, fotbalul scoţian va suferi pierderi colosale. Se va stinge încet, însă va muri definitiv".

900 de mii de euro este salariul anual al lui Goian la Rangers, sumă temporar redusă la 25% acum 4 luni, în perioada intrării în faliment a clubului

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
danieb
danieb  •  06 Iulie 2012, 11:00

Hai sa ii vad pe cei de la Universitatea Craiova, Poli AEK Recas Timisoara, Nationa FC Maramures Sebis....sau ma rog, alte combinatii de gen, ca gandesc la fel. De ce sa o luam de la capat, mai bine facem tot felul de artificii, nu ne platim datoriile si sa ramanem confortabil in liga a doua si cu drept de promovare. Fanii gandesc corect. Si sa fim seriosi, nu vor fi pierderi asa mari.

pishu_magnificus
pishu_magnificus  •  06 Iulie 2012, 04:42

Fanii clubului fondat în 1872, avînd 54 de titluri de campioană, vor să pornească din liga a patra. "Am greşit, trebuie să plătim!". CAM CUM E ASTA?!?! O MOSTRA DE GANDIRE SANATOASA! RESPECT FANILOR LUI RANGERS!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează