INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Pantilimon a ajuns în tribună la 1-3 cu Arsenal în Cupă: ”Dacă vin oferte, poate pleca”

Pantilimon, 28 de ani, a început anul mai prost decît îl terminase pe 2015: spectator cu Arsenal // Foto: Guliver/GettyImages
Pantilimon, 28 de ani, a început anul mai prost decît îl terminase pe 2015: spectator cu Arsenal // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 10 ianuarie 2016 00:00

Managerul Sam Allardyce l-a debutat pe Pickford, Mannone fiind rezervă, și a sugerat că clubul l-ar vinde pe portarul român în iarnă: ”O să-l chem și să-l întreb ce vrea să facă”.

Costel Pantilimon s-a blocat în fața meciului 50 la Sunderland. Și în numai trei săptămîni a ajuns din salvatorul lui Sunderland al treilea portar! După trei bănci la rînd în Premier, Sam Allardyce l-a trimis în tribună ieri, la confruntarea din Cupa Angliei cu Arsenal (1-3), rezervă fiind Mannone!

Managerul "pisicilor negre" a decis să-l cheme pe Pickford de la Preston, unde era împrumutat, și l-a și debutat pe internaționalul U21 pe Emirates: "Ar fi o greșeală din partea mea să nu-i ofer șansa de a face pasul înainte în carieră. Practic, urmează drumul parcurs de Joe Hart și Jack Butland".

Allardyce i-a dat de înțeles lui Panti (la fel lui Mannone) că ar putea fi vîndut în ianuarie: "I-am zis mai multă presiune și performanțe mai bune. Altcineva bate la ușa lui. Dacă vor veni propuneri, o să-l chem și o să-l întreb ce vrea să facă. Ceea ce i se potrivește și ce este mai bine pentru club. Vorbim despre oferte, dar asta nu s-a întîmplat încă. Cu siguranță, Pickford nu va pleca nicăieri".

"Pickford e un puști din Sunderland, este fanul lui Sunderland și a avut un impact formidabil la Preston. Aș fi greșit dacă nu-l aduceam înapoi"
Sam Allardyce, manager Sunderland

17meciuri în Premier și unu în Cupa Ligii a apărat Pantilimon în actualul sezon, încasînd 36 de goluri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează