INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PREMIER LEAGUE

Pantilimon are bagajele făcute! Șefii lui Watford plănuiesc să îi rezilieze contractul

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2017 12:12

Costel Pantilimon ar putea pleca în zilele viitoare de la Watford. Portarul ”tricolor” va primi o compensație de la clubul englez pentru a accepta rezilierea contractului scadent în 2019, dezvăluie tabloidul The Sun.

Costel Pantilimon e într-o situație critică la Watford. Portarul de 30 de ani n-a reușit să-i ia fața titularului Gomes, căruia clubul i-a prelungit între timp contractul până-n 2019, iar managerul Marco Silva nu-l vede capabil să-l detroneze pe brazilian și caută un nou număr 2. În discuții sunt Lovre Kalinici, de la Gent, și Orestis Karnezis, de la Udinese.

"Oricare dintre cei doi va fi transferat, Pantilimon va fi nevoit să-și facă bagajele", scrie cotidianul Hertfordshire Mercury. Iar tabloidul The Sun a aflat că șefii clubului sunt gata să-i ofere românului și o compensație, numai să-l vadă plecat. Cât, nu se știe. Panti a venit la Watford în ianuarie 2016, de la Sunderland, și are contract până-n 2019. La un moment dat, sezonul trecut, a fost în discuții la Anderlecht, dar transferul nu s-a concretizat. 

5 apariții a avut Pantilimon sezonul trecut la Watford: 2 în Premier, 2 în Cupa Angliei, una în Cupa Ligii Angliei. A încasat 6 goluri 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  16 August 2017, 17:11

mdea, nu inteleg cum unu care joaca 10 meciuri in 20 de ani e rezerva la echipa nationala a Romaniei! nici cand juca pe la noi nu imi amintesc sa fi rupt gura targului! totusi, vad ca e "de baza" cum se zice acu`! bine ca nu e "de cotor"!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  16 August 2017, 14:39

Si cand te gandesti ca sunt o gramada de trepanati care ne spun ca asta trebuie sa fie titular la Nationala Romaniei. Incredibil. Asta nu a jucat 2 meciuri titular unul dupa altul de cand a plecat de la Timisoara, e vai de capul lui, portar sub-mediocru, mare cat o prajina si reflexe zero, a pacalit toata viata fotbalul, norocul lui ca a prins niste contracte pe bani, in rest, a fost un fotbalistincredibil de mic, a pus banii inaintea carierei....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează