INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Pantilimon criticat după 2-3 cu Cardiff, deşi nici nu a jucat: ”Doar o rezervă onorabilă”

De doi ani la City, nici o apariție în campionat. Panti a rămas totuși și așteaptă ca Pellegrini să-i dea o șansă
De doi ani la City, nici o apariție în campionat. Panti a rămas totuși și așteaptă ca Pellegrini să-i dea o șansă

Articol de - Publicat marti, 27 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 26 august 2013 22:05

Eurosport Anglia susţine că şi portarul român are o parte de vină la gafele titularului postului ”fiindcă nu pune suficientă presiune pe el”.

Man. City a pierdut duminică la Cardiff, scor 2-3, trei puncte mari pe mîna portarului Joe Hart. Titularul postului şi la "naţionala" Angliei a gafat la primele două goluri ale gazdelor, dar Eurosport Anglia consideră că o parte de vină ar avea şi rezerva Costel Pantilimon!

Panti? De pe bancă?! "Românul e o rezervă onorabilă, însă nimic mai mult. El nu reuşeşte să pună suficientă presiune pe Hart, astfel încît acesta să fie în priză mereu", susţin englezii.

Ex-timişoreanul a vrut să plece în intersezon la o echipă unde să apere mai mult. Hull City şi Fiorentina chiar s-au arătat interesate de serviciile lui. Dar în cele din urmă a rămas, la insistenţele noului manager, Manuel Pellegrini, riscîndu-şi cariera la "naţională". Şi acum, asta!

2,3 milioane de euro a plătit City pentru a-l lua pe Pantilimon de la Timişoara în 2011

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
iulian099
iulian099  •  27 August 2013, 12:49

Lol uitati-va la sectiunea "articole pe aceiasi tema" : Pantilimon a fost a treia opţiune pentru Hull City, dar englezii vor da 4,7 milioane euro pe el pînă la urmă! Pantilimon pleacă de la City » Şeicii i-au stabilit preţul! ”Panti” la Hull! » Dorinţa lui Pantilimon s-a îndeplinit: pleacă de la Manchester City Uite ca nu a fost cumparat de nimeni desi aveti macar 3 stiri in care va puneti onoarea si reputatia de jurnalisti in joc :)))

otto94
otto94  •  27 August 2013, 12:28
Postat de plischi pe 27 August 2013, 10:29

EU L-AS FI TRIMIS PE PANTI IN SPATELE PORTII, IAR DE-ACOLO SA PUNA PRESIUNE PE JOE HART. UMOR ENGLEZEAC, CE MAI...

romanu' nu stie ce este acela :)) :)) iar panti' oricat de bun ar fi nu ii va lua locul lui Hart odata ce ala joaca la nationala Angliei ;)

sorineldumitru
sorineldumitru  •  27 August 2013, 11:18

Totusi ma-ntreb de unde-au scos-o. Eu mai intru pe site-ul astora de la Eurosport si n-am vazut nicio stire de genul, nici macar despre gafele lui Hart n-am vazut sa se scrie. Cred ca e o scorneala paranoica a ziaristilor nostri.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează