INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Panucci: ”Chivu e mare. Păcat de fizicul lui” » Fundaşul român a lipsit din nou de la Inter

Miercuri seară, Chivu (dreapta) l-a ajutat pe Stramaccioni, antrenorul lui Inter, doar la proteste. Duminică, ar putea fi titular cu Fiorentina // Foto: Guliver/GettyImages
Miercuri seară, Chivu (dreapta) l-a ajutat pe Stramaccioni, antrenorul lui Inter, doar la proteste. Duminică, ar putea fi titular cu Fiorentina // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 28 septembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 28 septembrie 2012 01:27

Fostul coleg de la Roma, acum comentator la Sky Italia, regretă că problemele de sănătate îl ţin pe român, periodic, departe de gazon.

Cristi Chivu şi-a amînat din nou revenirea la Inter după microfractura suferită pe 2 august, la Split, în turul 3 preliminar al Europa League. Dar n-a fost degetul cu probleme, de la piciorul drept, cel care l-a obligat să rămînă rezervă miercuri, la 2-0 cu Chievo, ci o supraîncărcare musculară, explicată de medici drept oboseală a muşchilor.

Prilej pentru fostul său coechipier de la AS Roma, Christian Panucci, să puncteze în direct la Sky Italia: "Cristian e cu adevărat un fundaş de mare valoare. La Roma i-am putut aprecia personal calităţile pe care apoi le-a demonstrat mereu de-a lungul timpului. E un central de mare calibru, păcat că fizicul l-a blocat periodic".

56 de zile au trecut de cînd Chivu n-a mai evoluat la Inter

"La testul dinaintea partidei, Chivu a acuzat o problemă musculară şi am decis să nu riscăm. Voiam în teren jucători apţi 101 la sută" (Andrea Stramaccioni, antrenor Inter)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
plischi
plischi  •  28 Septembrie 2012, 10:33
Postat de catalin931 pe 28 Septembrie 2012, 01:19

Botezatule de când e Chivu portar ? E fundaș central sau fundaș stânga, maxim inchizător.

unde-ati citit ca ar fi portar?

cosmin_lazar
cosmin_lazar  •  28 Septembrie 2012, 09:28

Din pacate cel mai bun jucator roman inca in activitate nu vrea sa auda de nationala. Nu cred ca e de vina caracterul sau ci mai degraba mafia di n jurul nationalei. Chivu e MARE si asa va ramane.

hokerey
hokerey  •  28 Septembrie 2012, 01:24

Incredibil frate! Am crezut ca nu citesc eu bine. Hai mai cu talent!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează