INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART

Paradox Maxim! Managerul lui Stuttgart insistă să-l vîndă pe Alexandru Maxim, dar presa susţine că ar fi o mare greşeală

Articol de - Publicat vineri, 19 decembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 decembrie 2014 22:01

Deşi Alex a fost MVP-ul jocului cu Hamburg, Held se gîndeşte mai departe la transferul lui. ”În forma actuală, VfB nu-şi poate permite să renunţe la român”, scrie tabloidul Bild


Maxim a ajuns un subiect de controversă la Stuttgart, după prestaţia foarte bună din meciul de la Hamburg (1-0). Tabloidul Bild dezbate paradoxul generat de mijlocaşul român pe care managerul "Held se gîndeşte mai departe să-l vîndă", deşi directorul sportiv a dezminţit despărţirea în iarnă!

"Nici nu ne gîndim că Alex ar putea pleca în ianuarie. Avem lucruri mai importante de rezolvat", a declarat Jochen Schneider. Ziariştii nemţi susţin că transferul lui ar fi o mare eroare: "În forma în care se află, Maxim este un fotbalist la care VfB pur şi simplu nu şi-ar putea permite să renunţe".

Totuşi, reacţia antrenorului Stevens după meci alimentează intenţiile lui Held. "Ştiu că Alex poate mai mult. Trebuie să fie mai inteligent tactic în anumite situaţii". Iar mijlocaşul întreţine suspansul: "Şi eu sînt surprins c-am jucat. Nu a fost cea mai bună perioadă a mea, am stat mai mult rezervă şi mi-e greu să rămîn concentrat. Urmează meciul cu Paderborn şi apoi... vacanţa de Sărbători".

"Maxim are o serie de calităţi pe care puţini jucători le au la Stuttgart şi a fost implicat în aproape fiecare acţiune ofensivă a echipei sale"
Bild, tabloid german

7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Maxim, transferat în ianuarie 2013 cu 1,5 milioane de la Pandurii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
oldlion
oldlion  •  19 Decembrie 2014, 18:51

Daca nu ma însel, Held este manager la Schalke 04 nu la Stuttgart. Asa ca nu stiu cum ar putea el sa-l vânda pe Maxim.....:-))))

harppy
harppy  •  19 Decembrie 2014, 12:10
Postat de madskills pe 19 Decembrie 2014, 11:43

comparativ cu Bayern, DA, sunt mediocre. Cel putin eu asa le vad. Dar tocmai asta e farmecul Bundesligii si al Premierului, ca majoritatea echipelor sunt echilibrate. Oricine bate pe oricine. Dar cand vezi ca Bayern pur si simplu defileaza, normal ca ceilalti par mediocrii. E doar o problema de perceptie

Bayern iti castiga orice campionat din lume. Fie ca vorbim de Barcelona sau Bayern, echipele lui Pep nu se incurca cu echipele mici. Pe cand un campionat cu echipele mici se castiga.

iubescfotbalul
iubescfotbalul  •  19 Decembrie 2014, 11:54
Postat de madskills pe 19 Decembrie 2014, 11:31

Omul cred ca a vrut sa spuna ca trebuie sa fi constant, nu mediocru. Alex are meciuri in care e zeu si meciuri in care nici nu zici ca e pe teren, poate la asta s-a referit. Normal ca Bundesliga nu e campionat slab, ba din contra. Dar legat de Bayern are dreptate 100%, aia chiar ca doar se antreneaza acolo

Traiesc si eu in Hamburg, si cum Maxim e singurul roman ce evolueaza in Bundesliga , nu-mi cade bine ca acesta e lasat pe banca de rezerva, si asta pt un singur lucru si anume ca are valoare.Daca este asa slab de ce i-a crescut cota de piata.Ce rezultate a avut echipa fara el ?Problema unui antrenor e sa vada ce calitati are un fotbalist si sa le puna in folosul echipei.Ori cautam fotbalisti , ori atunci transferi 5 Kenieni sau Etiopeni si alearaga aia 4 ore.Se vede clar ca coechipieri lui, in frunte cu capitanul Gentner , vreau ca Maxim sa fie titular.La o echipa cand nu merge treaba, se cauta intotdeauna un tap ispasitor si cum pe cel care l-a adus pe Maxim l-au deminisionat, ?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează