INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MUTU VA FI AUDIAT AZI

Pasquale Bruno: "Fiorentina ar trebui să-i ceară daune lui Mutu!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2010 00:00

Fostul fundaş al echipei AC Fiorentina, Pasquale Bruno, a declarat că gruparea italiană ar trebui să-i ceară daune lui Adrian Mutu (31 de ani), care a fost depistat pozitiv de două ori cu sibutramină, informează site-ul firenzeviola.it, preluat de Mediafax.

 "
Nu ştiu dacă traseul mai slab al Fiorentinei este legat de ce s-a întâmplat cu Mutu. Românul a comis o copilărie, o prostie care costă milioane de euro clubul. Este impardonabil pentru un jucător profesionist. Fiorentina ar trebui să-i ceară daune lui Mutu pentru ceea ce a făcut", a spus Bruno.

Mutu va fi audiat astăzi, la Roma, de Procuroul antidoping, iar verdictul va fi dat în cel mult două săptămâni, potrivit presei italiene.

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (10)
 •  03 Martie 2010, 18:13

´´in doi trei ani vreau sa castig balonul de aur cu Mutu´´-giovanni becali dupa transferul lui Mutu la Internazionale Milano.....pacat Mutule...chiar ai fi putut!!erai pe un drum bun..azi iti doresc sa ai bafta!multumesc pt tot ce ai facut pt echipa nationala insa...pt tine...prea putin!din cauza ta!!Invata macar acum ceva!copiii tai au nevoie de un tata adevarat!

 •  03 Martie 2010, 16:39

daca nu era Mutu nu prindea nici Europa League Fiorentina... de ex sez asta ca a fost accidenta vreo 3 luni aprope si acu ca e suspendat o sa termine pe 10... dar asta e unii oameni sunt nesimtiti!!

 •  03 Martie 2010, 15:42

ca in orice contract de munca,nu iti vezi de trezbz,aduci daune imaginii firmei,provoci daune,esti suspendat din activitate,plateste!are perfecta dreptate fundasul

Vezi toate comentariile (10)
Comentează