INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTER MILANO

Pedepsit?! » Chivu n-a fost convocat de Ranieri pentru meciul cu Catania

Chivu e în ultimul an al
unui contract pe 5 sezoane
cu Inter şi clubul nu i-a
propus încă prelungirea lui
Foto: Guliver/ GettyImages
Chivu e în ultimul an al unui contract pe 5 sezoane cu Inter şi clubul nu i-a propus încă prelungirea lui Foto: Guliver/ GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 15 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 14 octombrie 2011 20:08

Fundaşul Interului tocmai îi reproşase noului antrenor, indirect, că-l bagă fundaş stînga după ce predecesorul său, Gasperini, îl pusese în sfîrşit la locul lui, în centru


Refăcut de pe urma unei leziuni la gleznă, Cristi Chivu a fost totuşi lăsat în afara lotului cu care Inter va aborda diseară deplasarea de la Catania (19:00). Antrenorul Ranieri susţine că a decis să-l menajeze pentru a-l avea la dispoziţie în Ligă, cu Lille: "În stadiul actual n-ar fi rezistat să joace ambele meciuri". Unele publicaţii italiene avansează însă o altă ipoteză.

Prin această neconvocare, Chivu ar fi fost "pedepsit" pentru unele afirmaţii făcute într-un interviu acordat joi postului Sky Italia: "De patru ani tot spun că poziţia mea e fundaş central. Am acceptat să evoluez ca «lateral» pentru că-mi place să joc, pentru că nu mi-am condiţionat prezenţa în echipă de post. Poate că ar fi trebuit să refuz în primul an la Inter, să spun nu, nu joc «lateral», eu sînt «central». Dar acum e tîrziu. În vară, cînd antrenor era Gasperini, m-am pregătit pe centru. În trei luni am cîştigat poate ce-am pierdut în ultimii patru ani".

Însă Ranieri, cel care i-a urmat lui Gasperini pe bancă, l-a readus pe poziţia pe care-o urăşte. Românul n-o zice, dar o sugerează. Antrenorul a înţeles mesajul şi ieri a comentat ironic: "Chivu susţine că nu-i lateral? Păi, asta spune în fiecare an. Oricum, dacă Inter a avut succes e şi datorită disponibilităţii lui". Apoi a anunţat lotul. Cu măsura de rigoare.


5,1 milioane de euro e salariul anual net al lui Cristi Chivu la Inter


"Să joc patru ani fundaş stînga a fost dificil pentru mine din punct de vedere mental. Nu e postul meu, eu sînt apărător central"
Cristi Chivu, apărător Inter

"Chivu susţine că nu-i «lateral»? Păi, asta spune mereu"
Claudio Ranieri, antrenor Inter

S-a contrat şi cu Benitez
Ranieri nu-i singurul antrenor cu care Cristi Chivu se contrează. Dacă actualului tehnician i-a făcut un reproş indirect, cu Rafa Benitez s-a certat sezonul trecut, în cursul unui meci. Spaniolului i-a strigat la un moment dat: "Dacă ceilalţi nu aleargă, atunci eu ies!". Chivu era supărat că Eto'o şi ceilalţi nu-i veneau în ajutor pe faza de apărare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
laur3atu
laur3atu  •  16 Octombrie 2011, 04:02
Postat de silviu77 pe 15 Octombrie 2011, 10:04

Ce bine imi pare! Oricum astept sa nu mai joace niciodata lasul si prefacutul asta! Astept o accidentare care sa ii incheie cariera aia! Caracter de cacat! Suporterii nationalei si romanii te urasc bai schimonositule sa stii! Oricum merita si corectii fizice! Milogul si parvenitul dracu !

Acelasi lucru vroiam sa il spun si eu, imi pare f bine ca nu joaca si as vrea sa nu mai joace nici-o data.

silviu77
silviu77  •  15 Octombrie 2011, 10:04

Ce bine imi pare! Oricum astept sa nu mai joace niciodata lasul si prefacutul asta! Astept o accidentare care sa ii incheie cariera aia! Caracter de cacat! Suporterii nationalei si romanii te urasc bai schimonositule sa stii! Oricum merita si corectii fizice! Milogul si parvenitul dracu !

o_marius2003
o_marius2003  •  15 Octombrie 2011, 09:23

sunteti neinformati. Chivu este accidentat si nu joak etapa asta, dar va reveni pentru meciul cu Lille din UCL.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează