INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Petrescu a comentat incidentele de la partida cu Zenit. Şunin are arsuri la cornee

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de - Publicat duminica, 18 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 19 noiembrie 2012 01:49

Antrenorul lui Dinamo Moscova, Dan Petrescu, a comentat incidentele de la partida dintre echipa sa şi campioana en-titre a Rusiei, Zenit St. Petersburg

Acesta s-a declarat optimist în privinţa deciziei Federaţiei Ruse de Fotbal, care, cel mai probabil, va acorda o victorie la masa verde echipei sale.

"Îmi pare foarte rău că meciul s-a întrerupt, deoarece băieţii mei puteau cîştiga şi pe teren. Am început excelent meciul, aveam deja 1-0. Sînt optimist că federaţia rusă va lua o decizie echitabilă în această situaţie. Îi doresc multă sănătate lui Şunin, sper ca el să ni se alăture cît mai repede", a declarat Petrescu.

Şunin stă 10 zile
Portarul lui Dinamo a fost deja externat din spital, după ce medicii i-au transmis că arsurile pe cornee nu necesită o intervenţie chirurgicală.  Acesta va reintra în programul echipei peste 10 zile, după ce îi va fi administrat un tratament pe bază de picături.

Partida dintre Dinamo Moscova şi Zenit St. Petersburg, disputată ieri în campionatul Rusiei, a fost întreruptă în minutul 37, la scorul de 1-0, după ce o petardă a explodat lîngă portarul Anton Şunin.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
rudel.obreja
rudel.obreja  •  18 Noiembrie 2012, 15:59

Sigur ca piticul atomic cu complex Napoleonean (ati observat cat de des sar la bataie sau se dau smecheri ai mai mici de statura?) doreste 3 p nemaijucand meciul. Dar eu cred ca in cazuri de astea se merita. Pana mea, mergi in deplasare pe un stadion care contine huligani in componentza sa, da? E oricum presiune cand urla stadionu si de injura. Da frate cand se intampla asa ceva devine cosmar. E ca si cum te ameninta unii si la un moment dat sar la bataie. Deci nu e e glumit. Tre dat 3 puncte. Acuma cu chestiile astea sa nu se abuzeze. Asa oricine poate inscena un atac, trimi in tribuna adversa pe cineva si gata meciul. Tre de avut grija la inscenari

misutimisoara
misutimisoara  •  18 Noiembrie 2012, 15:56
Postat de ovidiu_3003 pe 18 Noiembrie 2012, 15:06

O decizie corecta ar fi sa se rejoace meciul ...si echipa gazda sa aigure integritatea jucatorilor.Acest antrenor mediocru facea semne disperate sa se intrerupa meciu ...e clar ca ii era frica de ce s ar fi putut intampla pana la final.

Ovidiu, Iq-ul tau ajunge la 50 macar? Petarda afosta aruncata de galeria oaspetilor, bezmeticule, mediocrule . Du-te la meciuri la echipa ta !!! Aaaaaa... nu mai aveti echipa?! Pai poate asta meritati, daca toti craiovenii au mentalitatea ta!!!

pasnick
pasnick  •  18 Noiembrie 2012, 15:13

cine zice, ala e!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează