INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Post negru! » Mutu a luat 4 la ultimul examen al anului

În 13 meciuri jucate pentru Cesena în campionat, Mutu a înscris doar 4 goluri
În 13 meciuri jucate pentru Cesena în campionat, Mutu a înscris doar 4 goluri

Articol de - Publicat vineri, 23 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 22 decembrie 2011 20:06

Foarte nervos, egoist şi risipitor, atacantul Cesenei a reintrat în pasa proastă. Cel mai slab la 1-4 cu Atalanta, Adrian a fost criticat dur de presă şi de antrenorul Arrigoni.

Mutu a terminat 2011 în cădere liberă, stricîndu-i Cesenei Sărbătorile. Atacantul român a intrat în post negru şi a ruinat pe final de an impresia bună oferită după venirea antrenorului Arrigoni.

După "dubla" cu Genoa şi meciul strălucitor de la Palermo, Adrian a revenit în pasa proastă cu Inter (0-1) şi, mai ales miercuri, cu Atalanta (1-4). "A jucat rău, enervînd echipa prin atitudinea sa şi pierzînd o cantitate industrială de mingi", l-a criticat "Il Resto del Carlino". "Iritant, a greşit toate baloanele şi a irosit o mare ocazie de 2-2. A cerut mereu să fie jucat după pauză, a fost servit prompt, iar el s-a încurcat singur. Extrem de nervos, Mutu merita «roşu» pentru cotul dur aplicat lui Peluso", l-a taxat şi "Corriere di Romagna", care i-a acordat nota 4. Cea mai mică!

Nici "Datasport" nu l-a iertat: "N-a existat. La început părea să fie seara sa, dar a redevenit cel de acum două luni, ieşind în evidenţă doar la faultul pentru care a luat numai un avertisment".

"Mutu ştie că a jucat prost. În prima repriză, a pus mereu Atalanta pe contraatac. Rămîne însă important pentru noi şi nu ne putem aştepta să ne salveze mereu" ( Daniele Arrigoni, antrenor Cesena)

7 dueluri din 17, două driblinguri din 8 încercări, un şut pe poartă, o pasă de gol şi 0 centrări a reuşit Mutu în meciul cu Atalanta

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
flo_ax
flo_ax  •  23 Decembrie 2011, 06:36

7 dueluri din 17, două driblinguri din 8 încercări, un şut pe poartă, o pasă de gol şi 0 centrări a reuşit Mutu în meciul cu Atalanta >>> pai astea sunt cifre excelente comparativ cu ale fratilor Costea, care sunt tot timpul cu ZERO-ul in brate! Asta e viata, cand echipa sta intr-un om, se observa imediat cand acesta joaca slab!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close