INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Povestea continuă! » FC România a trecut şi de al treilea tur al Cupei Angliei, 3-1 la AFC Sudbury

Articol de - Publicat duminica, 14 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 septembrie 2014 00:12

Echipa românilor din Londra (L9) a învins-o pe cea de L8 jucînd timp de 65 de minute cu un om în minus. În deplasare! În turul următor intră însă şi echipe profesioniste.

Băieţii de la FC România înfrumuseţează povestea incredibilă deja ţesută în Cupa Angliei! Ieri au trecut de al treilea tur, "first qualifying", după 3-1 la o echipă de eşalon imediat superior (8), AFC Sudbury. Şi cu un om în minus din minutul 25! Ai noştri au înscris repede, Bugiu (5), dar au fost egalaţi imediat de Coley (14).

N-au renunţat după eliminarea lui Ion Costache: în repriza a doua, elevii lui Ion Vintilă şi Florin Pelecaci au atacat şi au reuşit două goluri, Pitaru (72) şi unicul străin, bulgarul Kumanov (90). Şi cu ajutorul lui Nicuşor Bănică: fostul portar al Universităţii Craiova a făcut minuni în faţa adversarilor fondaţi în 1885!

În turul următor, FC România poate întîlni deja echipe din liga a şasea, Conference North/South. Printre care profesioniştii Boston Utd, care au jucat în trecut în Football League (primele 4 divizii)!

6.500 de lire sterline au strîns deja românii din participare

CE AU FĂCUT ROMÂNII PÎNĂ ACUM
Nivel: Adversar Scor
Turul 1 (first extra): Haverhill Rovers (L9) 0-0 (3-0 rejucare)
Turul 2 (preliminary): Heybridge Swifts (L8) 2-1
Turul 3 (first qualifying): AFC Sudbury (L8) 3-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
daculroxolan
daculroxolan  •  17 Septembrie 2014, 10:49

Domnule " unico_biancorossi",vad ca figurezi cu acelasi nr.de comentarii (21278!) indiferent de cate comentarii mai faci,ceea ce e valabil si pentru alti postaci pe aici ,care au mii de comentarii. Va intreb,care e smecheria,care e scopul acestei manipulari ? Spun manipulare,pentru ca in cazul ca intr-adevar aveti comentarii asa cu miile,inseamna ca nu aveti cum se spune "o viata" !

raul4steaua
raul4steaua  •  15 Septembrie 2014, 08:03
Postat de mihai231 pe 14 Septembrie 2014, 18:24

ba nu din spatele tastaturii...pai nu asa au pus problema jurnalisti...si titluri de Can Can?....pai tot acei jurnalisti au spus ca: sunt jcatcatori care au jucat in prima divizie si a doua....pai frate, daca ai fost profesionsit, cum poti sa te compari cu unu de divizia a 9 a care se zbate zi de zi sa isi castige painea muncind, auzind de fapt tot de la jurnalisti ca de fapt nici acum nu muncesc, sunt platiti ca si cum ar fi jucatori profesionisti....pai daca esti profesionist si din asta iti castigi painea dai frate totul din tine, ca sa demonstrezi ca meriti sa porti un nume ca si acela de:F.C. Romania....

Nu sunt platiti ca jucatori profesionisti, majoritatea dintre ei muncesc chiar la firma de constructii care ii sponsorizeaza si care este o firma romaneasca din Londra.

adi_dinamovistul
adi_dinamovistul  •  14 Septembrie 2014, 22:21

daca trec si de urmatoru tur or sa ia bani frumusei...de ordinul zecilor de mii de lire, ceea ce este extraordinar pt ei, care sunt amatori;)

Vezi toate comentariile (31)
Comentează