INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SOLIDAR CU MUTU

Prandelli: "Adrian, ai liber o săptămînă. Odihneşte-te!" / Mutu: "Nu, vreau să revin, am nevoie de Fioretina!"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2010 00:00

Este unul dintre oamenii care l-au susţinut necondiţionat pe Mutu indiferent că i-a fost elev la Parma sau Fiorentina, ori adversar în tricoul lui Juventus. L-a apărat în faţa atacurilor şi s-a arătat răbdător cu unul dintre jucătorii în ale cărui calităţi a crezut cel mai mult.

Cesare Prandelli nu a surprins pe nimeni în momentul în care l-a susţinut public pe elevul său în noul scandal de dopaj în care este implicat. Antrenorul i-a transmis lui Mutu într-o convorbire telefonică pe care au avut-o ieri că poate să îşi ia liber cîteva zile pentru a se linişti, însă răspunsul decarului viola l-a surprins:

"Mister, vreau să muncesc, am nevoie de echipa mea!", i-a spus românul, moment în care Prandelli a replicat scurt: "De marţi te aştept la antrenamente, o luăm de la capăt!".

La Nazione informează că Mutu este aşteptat la şedinţa de pregătire programată în această după-amiază la centrul de antrenament al Fiorentinei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
 •  04 Februarie 2010, 05:27

Mutule CAPU SUS... cat despre voii ajtea de comm aiurea...Numai scaunu elektric va scapa de prostia de o aveti si ura in voii ;)...

 •  02 Februarie 2010, 21:47

ne-a facut tara de ras asta ii cea mai tare gluma noroc de oameni k el ca ne mai cunoaste lumea mai aude de noi k altfel eram vai de noi,nu ii normal ce a facut mutu dar nici nu puteam sa i dam in cap la nesfarsit,de asta suntem unde suntem si nici odata nu o sa fim k sarbii ei stiu sa isi aprecieze valorile,bafta mutu sper sa iei cat mai putin

 •  02 Februarie 2010, 21:43

pe canavaro lau prins cu cortizon si presa din italia si oamenii din italia nu lau mai criticat atat eu nu va in teleg ces cu criticile astea dure frate,nu stiu cand o sa se mai nasca un fotbalist in romania care sa ajunga in serie A si sa dea peste 50 de goluri,ii viata lui fraate omu face ce vrea

Vezi toate comentariile (30)
Comentează