INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Presa germană speculează că Stuttgart va căuta să scape de român: ”Maxim va fi vândut”

Maxim, dezolat după 1-3 cu Mainz, e încurajat de fani // FOTO Guliver/GettyImages
Maxim, dezolat după 1-3 cu Mainz, e încurajat de fani // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 09 mai 2016 00:00

Alexandru Maxim are contract cu VfB Stuttgart până-n 2019, valabil și în liga a doua germană, spre care șvabii se îndreaptă cu viteza luminii.

"Tricolorul" a declarat cu ceva timp în urmă că nu se gândește să părăsească clubul la finalul sezonului. Însă noua situație creată l-ar putea obliga să o facă.

Și din cauza salariului mare, 1,5 milioane euro anual, dar și pentru că are căutare pe piață (vara trecută l-au vrut Swansea, Hertha și Hamburg), jurnaliștii de la Bild îl văd pe "tricolor" pe lista de transferuri dacă șvabii retrogradează.

Jens Nagler, reporterul-șef al tabloidului, ediția de Stuttgart, e absolut convins: "Clubul va căuta să câștige niște bani de pe urma lui Maxim și să-i economisească salariul".

17e locul lui VfB înaintea ultimei etape (33p). Îi trebuie victorie la Wolfsburg și depinde de meciul Werder (35p) - Eintracht (36p) ca să prindă barajul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dinamo4eva
dinamo4eva  •  09 Mai 2016, 09:44

Suttgart sa se salveze are nevoie de victorie cu Wolfsburg si are nevoie ca Eintracht Frankfurt sa bata pe Werder . Oricum o echipa cu nume va retrograda anul asta din BUN , Stuttgart sau Werder...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close