INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA Q

Presa moscovită nu îi dă viaţă lungă Bursucului: "Cînd îl dau afară pe Petrescu?" "Săptămîna viitoare!"

Dan Petrescu nu reuşeşte să redreseze situaţia de la Dinamo Moscova
Dan Petrescu nu reuşeşte să redreseze situaţia de la Dinamo Moscova

Articol de - Publicat marti, 18 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 septembrie 2012 22:50

Aflat în continuare pe ultimul loc cu Dinamo Moscova, cu doar trei puncte, tehnicianul a intrat în vizorul celor mai cunoscuţi comentatori ruşi, Ilia Kazakov şi Kiril Dementiev.

Dinamo e "lanternă roşie" în Rusia. Are şapte înfrîngeri în primele opt etape şi se află la cinci puncte de FK Krasnodar, prima echipă de deasupra liniei retrogradării. Iar forma groaznică prin care trece nu îi lasă indiferenţi pe jurnaliştii moscoviţi.

"Sînt tare curios cînd îl vor da afară pe Dan Petrescu", a scris, pe twitter, celebrul comentator rus Ilia Kazakov. În vîrstă de 40 de ani, acesta este şi ofiţerul de presă al "naţionalei" Rusiei. La întrebare i-a răspuns un alt om de televiziune, Kiril Dementiev. "Îl vor da afară săptămîna viitoare. Eu comentez meciul cu Amkar Perm. Acolo îi va fi sfîrşitul", a declarat angajatul postului NTVĂ.

"Pentru a salva ceva din actualul sezon, Petrescu are nevoie de multă, multă, multă muncă" (Aleksandr Bubnov, fost fotbalist la Dinamo)

3 înfrîngeri are Dinamo de la venirea lui Petrescu, în ultimele două românul luînd loc pe bancă

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
spivak
spivak  •  18 Septembrie 2012, 10:05

SuperDan se scoate şi de data asta.

putregaiu
putregaiu  •  18 Septembrie 2012, 09:11

Hai danutz! Adu niste romani de succes (gen Daniel Niculae sau Tanase 2 clase) sa faca si ei niste ruble si sa nu pleci singur cand te dau astia afara.

shab
shab  •  18 Septembrie 2012, 08:19

Au si rusii ghesepisti si prosportisti de doua parale care abia asteapta sa debiteze tampenii la orice ocazie. Trebuie sa fii redus mintal ca sa crezi ca se astepta cineva ca Dan Petrescu sa faca minuni in 2 saptamani cu o echipa care nu reusise pana atunci macar sa marcheze vreun gol. Ca sa nu mai pomenesc de faptul ca ar trebui sa primeasca o caruta de bani daca ar fi dat afara acum. Mancati rahat pe paine, ca de obicei.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close