INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Presat să plece! » Chivu acceptă rezilierea sau bate la porţile Istanbulului

Venit la Inter în 2007, Chivu (stînga) cîștigă acum 2,5 milioane de euro pe sezon // Foto: Guliver/GettyImages
Venit la Inter în 2007, Chivu (stînga) cîștigă acum 2,5 milioane de euro pe sezon // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 29 iunie 2013 22:07

Fundaşul de 32 de ani află săptămîna viitoare dacă pleacă în cantonament cu Inter. Antrenorul Mazzarri îl împinge să-şi găsească urgent echipă.

Nu vrea să plece, pentru că mai are un sezon de contract şi 2,5 milioane de euro de luat, însă Inter îl presează pe Chivu să rezilieze.

"Gazzetta dello Sport" a scris că fundaşul de 32 de ani va discuta iarăşi săptămîna viitoare cu şefii nerazzurrilor, ce-i propun 1,5 milioane să lichideze conturile: "E tot mai departe de Inter. Acceptă banii ori încearcă să găsească o echipă atrasă de serviciile românului".

Refuzat de Ajax, Cristi a fost propus la Galatasaray, doar că turcii au alte priorităţi acum, stînd în cumpănă din cauza vîrstei şi, mai ales, a deselor sale accidentări din ultimul sezon.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Iunie 2013, 10:07

Ha ha cine sa mai cumpere petarde romanesti ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează