INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  VASCO DA GAMA

Preşedintele lui Vasco întreţine confuzia în jurul "Briliantului" » ”Mutu? Nu-i pe listă”

Articol de - Publicat joi, 12 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 aprilie 2012 21:49

Roberto Dinamite admite însă că atacantul Cesenei ”e un jucător cunoscut. L-am lua dacă ar fi posibil, dar mai întîi să-mi fie propus”


Încă de săptămîna trecută se vorbeşte despre un posibil transfer al lui Adrian Mutu de la Cesena la Vasco da Gama. Însă preşedintele clubului, Roberto Dinamite, pretinde că n-are habar. Recunoaşte că şi-a trimis directorul sportiv, pe Frank Assuncao, în Peninsulă: "Dar nu l-am autorizat să facă achiziţii. E acolo ca să caute sponsori, să supervizeze nişte jucători şi să mi-i propună: «Ăsta îţi place? Costă atît, ce zici, îl luăm?»".

"Despre Mutu", susţine Dinamite, "Assuncao nu mi-a vorbit. Sigur, e vorba despre un jucător care nu mai are nevoie de prezentare. Dacă ar exista posibilitatea, l-am lua. Însă nu putem merge mai departe atîta vreme cît Assuncao nici nu mi l-a pomenit". Bossul lui Vasco nu exclude totuşi ca trimisul lui în Italia să aibă în intenţie să-i vorbească despre "Briliant": "Aştept nerăbdător telefonul lui".


1,8 milioane de euro anual e salariul lui Mutu la Cesena, conform contractului scadent în 2013

"Avem o ofertă importantă pentru Mutu din Brazilia. Vom discuta după Paşti şi vom vedea"
Ioan Becali, impresar

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
biancorossi
biancorossi  •  12 Aprilie 2012, 02:07

mutu la vasco da gama ?? ha ha ha... ce cancanuri...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează