INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DRAMA LUI NEŞU

Primele VEŞTI BUNE de la Utrecht » Neşu ar fi vorbit cu mama lui şi ar fi simţit "furnicături" la picioare!

9 zile au trecut de la accidentarea dramatică a lui Neşu
9 zile au trecut de la accidentarea dramatică a lui Neşu

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 19 mai 2011 13:43

Fotbalistul a putut dialoga cu mama sa şi i-a mai risipit acesteia din temerile cauzate de accidentul tragic de care a avut parte fundaşul român la antrenamentul lui Utrecht.

Monica Neşu a făcut o dezvăluire incredibilă: a vorbit cu baiatul ei prin telefon! "Marţi s-a petrecut un miracol. Probabil şi de la energia pozitivă care s-a adunat de la susţinerea celor din jur, Mihaiţă a început să vorbească.

Nora mea m-a sunat şi mi-a zis că are o surpriză pentru mine. Am auzit apoi: "Ciao, mami!". Eu pot sa îmi stăpînesc emoţiile şi la bine, şi la rău şi am reuşit să nu mă agit prea tare", a afirmat mama fotbalistului pentru Cancan.

Acestea nu par să fie singurele veşti bune. Apropiaţi ai familiei lui Neşu susţin că acesta a simţit furnicături la picioare, semn extraordinar, avînd în vedere că fotbalistul nu şi-a simţit corpul timp de 8 zile. Nimeni nu a confirmat însă oficial informaţia, familia lui Neşu încercînd să nu se entuziasmeze prea tare de aceste semne pozitive. Gazeta a contactat unul dintre medicii clubului, care a infirmat această veste

Fii alături de Neşu! Scrie-i pe MySport un mesaj de încurajare!

GSP.RO a scris despre metoda lui Neşu de a comunica cu cei din jur

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
blackwoolfy
blackwoolfy  •  19 Mai 2011, 15:54

Doamne ajuta sa te faci bine.

jumega
jumega  •  19 Mai 2011, 15:41
Postat de vladutz13 pe 19 Mai 2011, 11:58

Iarasi inventii venite dinspre familie?? eu nu inteleg treaba asta.... doctorii infirma. Care e scopul acestor intoxicatii din presa ? :( Doamne ajuta sa isi revina baiatul..... oricum, senzatiile astea pot sa fie si psihice, doar cei cu membre amputate si le simt in continuare.

da mai asa e, cum spui, dar pt asta trebuie sa mai si citesti si sa ai si minte! dar daca si citesti si ai si minte, nu mai ajungi sa scrii la gsp =)))))).

stancuvlad
stancuvlad  •  19 Mai 2011, 14:51
Postat de lostinlove78 pe 19 Mai 2011, 11:12

asta e iar o stire de aia care dupa o ora vine alta in care se zice ca nu nu e adevarat ca familia sau nus ce medic a zis altceva?..gunoierilor

pai e perfect pentru ei....uite asa au impuscat 2 "articole" depunand 0 munca de ziarist. Fa-te bine Mihai !!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează