INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Probleme mari pentru un fost jucător al Stelei » Antrenorul l-a anunțat că își poate căuta echipă

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2015 17:54

Alexandru Bourceanu nu s-a acomodat deloc în Turcia, la Trabzonspor. Deși și-a revenit după accidentare, mijlocașul nu va fi luat în calcul de antrenorul turcilor.

Fotbalistul român în vîrstă de 30 de ani n-a reușit să-l impresioneze pe tehnicianul Shota Arveladze, iar presa din Turcia scrie că mijlocașului i-a fost transmis că e liber să-și caute echipă.

După 7 etape, Trabzonspor ocupă locul 10, cu 10 puncte. Bourceanu n-a bifat nici un minut în acest sezon pentru formația turcă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
nebraska
nebraska  •  06 Octombrie 2015, 21:03

E treaba lor c-au luat teapa,sa deschida ochii alta data de unde cumpara.Poate-l ia voluntariul,cam pe acolo e valoarea lui.

blatistu49
blatistu49  •  06 Octombrie 2015, 20:37

se fac de ris pe unde merg umflati cu blaturile din mizeria de campionat

edy91
edy91  •  06 Octombrie 2015, 20:28

Cand a dat Bourceanu pasa de 40 de metri pt Grozav la golul din Istanbul era fotbalist, nu-i asa? Omul a muncit enorm ca sa ajunga la Trabzonspor si acolo a avut ghinionul sa se rupa. Bine ca sunteti voi, postacii anti-Steaua, mari fotbalisti.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează