INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  HERCULES

Pulhac se roagă să rămînă departe de ţară: "Refuz să mă întorc în România!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 octombrie 2010 00:00

După ce-a debutat pentru Hercules Alicante, Pulhac spune că se va bate să se impună în Spania şi că nu arde de nerăbdare să revină în Ştefan cel Mare.

Cristi Pulhac are viaţă grea în Spania, de aceea el a primit de la Dinamo oferta să se întoarcă în Ştefan cel Mare la iarnă, mai ales dacă atunci "cîinii" vor fi bine plasaţi în lupta pentru titlu.

Însă fundaşul de 26 de ani nu pare dispus să ia în calcul varianta. Miercuri noapte, el a bifat întîia prezenţă oficială în tricoul lui Hercules Alicante, fiind integralist în confruntarea cu Malaga (0-0) din Copa del Rey. Mai mult, el are şanse serioase să apară titular şi diseară, contra celor de la Real Madrid, întrucît nu se ştie dacă olandezul Drenthe, titularul postului de fundaş stînga, poate fi folosit.

Chiar dacă roş-albii ar fi de acord să-l reprimească la echipă, Pulhac nu uită cît de greu a ajuns în străinătate: "Pentru ce m-am rugat la toţi sfinţii să plec din ţară şi să joc în străinătate? Ca să mă întorc după jumătate de an? Cît voi putea, voi rămîne într-un campionat puternic din Europa. Mă zbat, fac orice la antrenamente, trebuie să mi se ivească şi mie o şansă. Iubesc Dinamo, dar vreau să-mi fac un rost în Spania. Refuz să mă întorc acasă, cel puţin pe moment. La ce să revin? La scandaluri, la hăituiri? Nu, mulţumesc, rămîn aici şi mă lupt pentru un loc al meu".

2 goluri a reuşit Pulhac pentru Dinamo în 134 de partide bifate în cariera sa în tricoul alb-roşu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
eunescu09
eunescu09  •  30 Octombrie 2010, 11:53

Mai bine mergeti si vedeti cum se antreneaza arbitrii, sunt atacantii vostri cei mai buni.

legoolas
legoolas  •  30 Octombrie 2010, 11:26

Ramai acolo,pana la urma te va baga si pe tine,ai 360mii salariu,n-ai luat atata de cand esti la Dinamo (prime si salariu)Pacat erai cel mai bun pe partea ta,dar la Dinamo nu ai cu cine,cei care vin la stadion injura toti fotbalisti,avem fotbalisti expirati.

catalinozaurusrex
catalinozaurusrex  •  30 Octombrie 2010, 10:22

Nu sunt dinamovist dar ii dau dreptate lui Pulhac. L-am injurat de-atatea ori in campiontul Ligii 1 dar de data asta chiar tin cu el. Sa ramana acolo, sa se zbata si sa se dea peste cap, vorba lui, ca sa-si faca un loc in primul 11. Chiar si rezerva cu 10-15 minute de joc si tot e bine. Succes Cristi!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează