INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE B

Internaționalul român, apărat în Italia: „Problema lui Bari nu este Pușcaș. Toată echipa joacă prost”

George Pușcaș (foto: Imago)
George Pușcaș (foto: Imago)

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024 12:21 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2024 12:52

Răzvan Zamfir, fostul director sportiv al lui Bari, îl apără pe George Pușcaș, tot mai des criticat în Italia. Actualul oficial al lui CFR Cluj a vorbit în presa din Italia despre atacantul român.

„Problema lui Bari nu este Pușcaș. El este un jucător bun, a jucat la 7 echipe și oriunde a mers a jucat bine”, spune Zamfir, conform labaricalcio.it, care citează Corriere del Mezzogiorno.

Se schimbă macazul la CFR Cluj? Detalii de ultimă oră despre situația lui Adrian Mutu
CFR CLUJ
Se schimbă macazul la CFR Cluj? Detalii de ultimă oră despre situația lui Adrian Mutu

Îi ia apărarea lui George Pușcaș: „Nu el e problema lui Bari”

„Un om care a dus Benevento în A și care a fost mereu apreciat nu a devenit brusc slab.

Cu excepția lui Sibilli, toată echipa joacă prost. Au fost Mignani care a ratat promovarea la un minut, Marino care este un mare antrenor și Iachini care a obținut cinci promovări.

Cu tot respectul pentru jucătorii lui Bari, dar nu sunt ca cei de la Como, Venezia, Parma. Și dacă i-ar antrena Guardiola și Ancelotti împreună tot nu s-ar schimba nimic”, a spus Zamfir pentru Corriere del Mezzogiorno

George Pușcaș, făcut praf de jurnaliști după ultimul joc: „Atât a reușit!”

Vârful lui Bari a fost schimbat la pauză de antrenorul Giuseppe Iachini în partida terminată la egalitate pe terenul celor de la Modena, scor 1-1, în etapa #31 din Serie B.

Jurnaliștii italieni au analizat prestația titularului de la naționala României și au dat verdictul: Pușcaș a fost considerat cel mai slab jucător de pe teren și a primit cea mai mică notă pentru evoluția din meciul cu Modena.

Evoluția vârfului de 27 de ani a fost analizată de jurnaliștii de la TuttoBari, care nu au ezitat să-l critice pentru evoluția din meciul cu Modena. Pușcaș a primit nota 5, cea mai mică din echipa pregătită de Iachini.

Mai mult decât atât, jurnaliștii au precizat faptul că atacantul român s-a remarcat în primul act doar printr-o lovitură de cap, iar schimbarea a venit în mod logic la pauză: „O singură lovitură de cap a reușit Pușcaș în acest meci. Nu a rezistat decât 45 de minute. Înlocuitorul său a intrat cu o atitudine mai bună”, au notat italienii.

George Pușcaș, statistici îngrijorătoare la Bari

George Pușcaș a reușit două goluri în 11 meciuri din acest sezon din Serie B. Statisticile ce ar trebui să-l îngrijoreze pe Edi Iordănescu îl plasează pe locul al 135 -lea în liga cadetă. „Tricolorul”, împrumutat de la Genoa, are șase partide în care n-a putut cadra nicio execuție și doar două ca integralist!

Pușcaș a fost integralist în partida amicală disputată de naționala României în fața Irlandei de Nord, terminată la egalitate, scor 1-1, pe 22 martie. 4 zile mai târziu, selecționerul Edi Iordănescu (46 de ani) nu a mai apelat la serviciile sale.

Citește și alte articole:

Mirel Rădoi, zdrobit în Emirate » Bilanț uluitor în ultimele 5 meciuri
AL JAZIRA
Mirel Rădoi, zdrobit în Emirate » Bilanț uluitor în ultimele 5 meciuri
Echipa lui Reghecampf avea 2-0 în minutul 45 » Incredibil cât s-a terminat!
AL TAI
Echipa lui Reghecampf avea 2-0 în minutul 45 » Incredibil cât s-a terminat!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
In_my_opinion
In_my_opinion  •  03 Aprilie 2024, 14:27

Zamfire, furi curent la greu... Pușcas e veriga slaba a lanțului, jucati cu altul pe postul lui si rezultatul va fi cu siguranta unul mai bun... Cică " a jucat la 7 echipe si la toate a făcut-o foarte bine!"...Nu zău! Are 7 echipe pana la 27 ani.!!!. Șapte!!! Câte va avea pâna la 33? 17, 18? Tu realizezi ca toate cluburile cu care a avut contract l-au imprumutat la alte echipe, realizând țeapa luată si căutând sa scape cat mai repede de el??? Cat crezi ca va ma păcali fotbalul si cluburile?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează