INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Românii fac spectacol în Serie B » Pușcaș, al doilea gol pentru Bari, Nedelcearu, reușită de 3 puncte pentru Palermo

Ionuț Nedelcearu (în săritură, spate), foto: Twitter
Ionuț Nedelcearu (în săritură, spate), foto: Twitter

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2024 19:10 / Actualizat duminica, 10 martie 2024 21:10

George Pușcaș (27 de ani) și Ionuț Nedelcearu (27 de ani) au înscris pentru Bari și Palermo în etapa #29 din Serie B. Bari a pierdut pe terenul celor de la Venezia, scor 1-3, iar golul lui Nedelcearu i-a adus lui Palermo 3 puncte din deplasarea de la Lecco, scor 1-0.

Pușcaș a fost titularizat de antrenorul Giuseppe Iachini și i-a răsplătit încrederea tehnicianului. Bari a început extrem de slab partida și a primit două goluri în primele 15 minute.

Prestația lui Drăgușin din meciul cu Aston Villa, sub lupa unui internațional englez: „Să vă spun ceva!”
Villa - Tottenham 0-4
Prestația lui Drăgușin din meciul cu Aston Villa, sub lupa unui internațional englez: „Să vă spun ceva!”

Bari și Pușcaș, eșec pe terenul Veneziei

Christian Gytkjaer (33 de ani) a deschis scorul pentru Venezia în minutul 3 al partidei cu Bari, de pe teren propriu. Coșmarul a continuat pentru Pușcaș & Co, iar golul doi a venit în minutul 15, după ce Giorgio Altare (25 de ani) l-a învins pe Brenno (24 de ani).

A ieșit la rampă Pușcaș, care a redus din diferență în minutul 37, după pasa lui Giacomo Ricci (27 de ani). Atacantul român a primit mingea în interiorul careului și a trimis un șut puternic, în dreapta portarului, care nu a reușit să-l blocheze. Atacantul a fost înlocuit în minutul 85 de Yayah Kallon (22 de ani).

Golul 3 a venit în minutul 90+1. Venezia a mai punctat o dată, prin finlandezul Joel Pohjanpalo (29 de ani).

S-a terminat 3-1 pentru Venezia, care a urcat pe locul 3 în Serie B. De cealaltă parte, trupa lui Pușcaș este pe 15, cu 34 de puncte, primul care asigură salvarea de la retrogradare. Pentru Bari urmează partida de pe teren propriu cu Sampdoria.

Ionuț Nedelcearu, gol de trei puncte pentru Palermo

Palermo s-a impus în aceeași etapă pe terenul lui Lecco, scor 1-0, grație reușitei fundașului central Ionuț Nedelcearu. Acesta a deschis scorul în minutul 36, cu capul, după o centrare din partea lui Claudio Gomes (23 de ani).

S-a terminat 1-0 pentru Palermo, care a obținut primul succes după două eșecuri consecutive. Trupa lui Nedelcearu a urcat pe locul 5 în Serie B, cu 49 de puncte după 29 de etape. De cealaltă parte, Lecco este pe ultimul loc.

Pentru Palermo urmează duelul de pe teren propriu cu Venezia. Fostul dinamovist este la al doilea gol în acest sezon pentru echipa sa. În iarnă au existat zvonuri conform cărora acesta ar fi putut ajunge la Dinamo, din cauza faptului că nu prindea echipa în Italia.

Și-a așteptat rândul și a redevenit titular, iar obiectivul echipei este revenirea în Serie A. Rămâne de văzut dacă Nedelcearu va continua să aibă evoluții solide în tricoul echipei sale.

Citește și alte știri:

Boloni și Metz, a doua victorie consecutivă în Franța » Succes crucial pentru evitarea retrogradării
FRANȚA
Boloni și Metz, a doua victorie consecutivă în Franța » Succes crucial pentru evitarea retrogradării
Cât de gravă e accidentarea lui Van de Ven, concurentul lui Radu Drăgușin la Tottenham? Ange Postecoglou a dat verdictul
Tottenham
Cât de gravă e accidentarea lui Van de Ven, concurentul lui Radu Drăgușin la Tottenham? Ange Postecoglou a dat verdictul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează