INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Rădoi a dezvăluit ce oferte are Olăroiu » Propunere surpriză şi decizia neaşteptată a tehnicianului

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2016 12:46

Cosmin Olăroiu a declarat în urmă cu câteva zile că ar vrea să plece de la Al-Ahli Dubai și primele oferte au apărut deja. Motivul pentru care vrea să se despartă de formația din Emirate este faptul că antrenorul nu se consideră respectat de arbitri.

Mirel Rădoi, fostul său elev de la Steaua, dar și din Țările Arabe, a dezvăluit ofertele pe care le are Olăroiu și lasă de înțeles că cei doi ar putea colabora din nou, de această dată ambii în staff-ul tehnic.

"Oli are o ofertă de la o echipă națională și una de la un club din China. Dacă pleacă în China, nu o să merg cu el", a spus Rădoi la Dolcesport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
luka22
luka22  •  14 Mai 2016, 02:51

E greu acum sa ajungi antrenor si in China, sunt nume mari si antrenori consacrati pe acolo. Olaroiu ar fi putut sa faca treaba si in Europa, mi se pare un manager excelent. Oricum, sunt multi care nu au reusit nici la arabi, bravo lui.

energydrik
energydrik  •  13 Mai 2016, 16:53
Postat de montgomerry pe 13 Mai 2016, 14:26

Pentru criticii lui Lucescu sr.: la peste 70 de ani,are oferte din Europa (Franta,Turcia,Rusia),in timp ce mult mai tanarul Olaroiu,de la chinezi? sau Arabi,atat si nimic mai mult.

Ce legatura are Lucescu cu Olaroiu? nu inteleg sensul comparatiei. Lucescu este un antrenor care a pus accentul pe performante cu bani putini, sa creasca jucatori, un antrenor respectat in Europa. Olaroiu, a visat de mic sa castige un munte de bani la arabi si a reusit, nu are prea multe tangente cu antrenoriatul cum nu a avut nici ca jucator (China etc). De obicei, antreneaza echipe cu buget de 2-3 ori mai mare decat al competitorilor, sa castige la sigur... destept e, antrenor ... nu prea.

montgomerry
montgomerry  •  13 Mai 2016, 14:26

Pentru criticii lui Lucescu sr.: la peste 70 de ani,are oferte din Europa (Franta,Turcia,Rusia),in timp ce mult mai tanarul Olaroiu,de la chinezi? sau Arabi,atat si nimic mai mult.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează