INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AL HILAL

Rădoi ar renunţa la fotbal după ce îşi termină contractul cu Al Hilal! » Steaua sau retragere?

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iulie 2010 00:00

Fostul căpitan al roş-albaştrilor, care a împlinit recent 29 de ani, vorbeşte şi despre o posibilă întoarcere în Ghencea.

În Austria, unde se află în cantonament cu Al Hilal, Mirel Rădoi a făcut un anunţ-şoc, dînd de înţeles că s-ar putea retrage din fotbal la nici 31 de ani!

"Deocamdată nu m-aş întoarce în România. Poate aş mai juca la Steaua pe final de carieră, dar nu ştiu dacă voi mai fi bun de Steaua atunci. Mai am un an şi jumătate de contract cu Al Hilal şi vreau să-l duc la bun sfîrşit. După aceea voi vedea încotro o voi lua sau dacă voi mai juca", a afirmat mijlocaşul în vîrstă de 29 de ani.

"Nu m-am gîndit foarte bine ce voi face dacă nu voi mai juca. Mi-ar plăcea să urmez o carieră de antrenor", a încheiat el.

"Steaua campioană"
Rădoi a analizat schimbările petrecute la formaţia al cărei căpitan a fost timp de aproape 7 sezoane: "Era nevoie de o schimbare de jucători la Steaua, mai ales că nea Piţi e un antrenor cu experienţă, care ştie să integreze tinerii. Liniştea va depinde de rezultate. Este foarte bine că s-au întors şi suporterii lîngă echipă şi sper ca Steaua să cîştige campionatul".

Piţi e căpitanul!
Imediat după plecarea sa de la Steaua, acum un an şi jumătate, Mirel Rădoi afirmase că banderola ar trebui preluată de Nicoliţă. Bănel a fost învestit căpitan abia în această vară. "El era cel mai îndreptăţit să poarte banderola, dar acum, în lot fiind mulţi jucători tineri, va conta grupul, nu liderul. Primul căpitan la Steaua e însă Piţurcă, iar Bănel e antrenorul său secund din teren", crede Rădoi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
raresmister
raresmister  •  15 Iulie 2010, 16:19

unicul capitan : MIREL RADOI !!!

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  15 Iulie 2010, 15:10

C-asa-i romanu' .... cand are bani. Nu-l mai intereseaza nimic.

claud1uu
claud1uu  •  15 Iulie 2010, 03:13

Asa si ? Who gives a shit for merryl rudday?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează