INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ranieri e fan Chivu: ”Eu l-am vrut şi la Chelsea”

Claudio Ranieri speră ca Chivu să rămînă în continuare la Inter.
Claudio Ranieri speră ca Chivu să rămînă în continuare la Inter.

Articol de - Publicat duminica, 15 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2012 22:16

Tehnicianul italian l-ar păstra pe Cristi la Inter, dar a precizat că ultimul cuvînt în ceea ce-l priveşte pe român îl va avea patronul Moratti.

În tentativa de a-şi prelungi contractul cu Inter, Cristi Chivu are un susţinător important: antrenorul Claudio Ranieri. Tehnicianul nerazzurro a afirmat-o în conferinţa dedicată derby-ului cu Milan (azi, 21:45, DigiSport în direct), unde românul s-a numărat printre temele de discuţie cu jurnaliştii italieni.

La un moment dat a venit vorba despre viitorul fundaşului în vîrstă de 31 de ani, al cărui acord expiră pe 1 iulie, iar antrenorul a dezvăluit: "Chivu mi-a plăcut întotdeauna. Eu mi l-am şi dorit în echipă pe vremea cînd eram manager la Chelsea". Adică între anii 2000 şi 2004. În acea perioadă, Cristi a îmbrăcat tricoul lui Ajax (începînd din1999) şi apoi pe-al Romei, care l-a achiziţionat în 2003 contra sumei de 18 milioane de euro.

Problema lui Chivu? Ultimul cuvînt în ceea ce-l priveşte - aspect asupra căruia a insistat şi Ranieri - îl va avea conducerea clubului. Mai precis patronul Massimo Moratti, care, deocamdată, e indecis.

Ar putea juca diseară
Tot în aceeaşi conferinţă de presă, Ranieri a anunţat că Cristi Chivu e refăcut de pe urma problemelor musculare cu care s-a confruntat în ultimul timp şi l-a reţinut în lot. "Va fi în teren contra Milanului?" - l-au chestionat ziariştii. "Are şanse ca şi ceilalţi", a sunat replica tehnicianului italian.

"Chivu va rămîne la Inter pînă la finalul sezonului. N-am primit nici o ofertă de prelungire a înţelegerii, dar sînt sigur că ea va veni. Nu ştiu dacă ne va şi conveni" (Victor Becali, impresar)

5,5 milioane de euro e salariul anual al lui Chivu la Inter, garantat de contractul pe 5 sezoane semnat în 2007

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
biancorossi
biancorossi  •  15 Ianuarie 2012, 02:47

haide ma claudio, mai lasa-ne.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează