INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Raț a ajuns să se pregătească prin parcurile din Grecia » Cum explică situația și ce discuție a avut cu antrenorul

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 august 2015 19:23

 Fundașul titular al echipei naționale și al lui PAOK a ajuns într-o situație incredibilă. Răzvan Raț, 34 de ani, a fost trimis inițial la echipa secundă a lui PAOK, după care oficialii formației elene au hotărît ca acesta să se pregătească singur.

Fotbalistul a explicat situația sa și a dezvăluit ce discuție a avut cu antrenorul Igor Tudor în urmă cu 10 zile, cînd totul era bine.

"S-a dovedit că am fost om de bază la PAOK pînă acum o săptămînă. Acum văd că lucrurile s-au schimbat. Nu m-a chemat nimeni să-mi spună despre ce e vorba. Să-mi spună și mie un motiv logic, pe care să-l cred.

La început mi s-a spus să mă antrenez cu echipa a doua, iar apoi mi s-a zis să mă antrenez doar cu un preparator fizic.

E ciudat că nu există o poziție oficială din partea clubului. E ciudată atitudinea lor față de mine. Ultima dată cînd am vorbit cu antrenorul a fost acum 10 zile și mi s-a spus că sînt un jucător de bază pentru sezonul care urmează și că va conta pe mine. După patru zile totul s-a schimbat. Asta a fost singura mea discuție cu antrenorul Igor Tudor", a spus Răzvan Raț la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
gigelos
gigelos  •  02 August 2015, 07:33

Du-te si pupa-i mana lui Lucescu,fraiere , cum ai zis cand te-a certat ca te-ai saturat . Asta e valoarea ta ,te arunca toate echipele, noroc cu Nea Mircea ca a tras de tine si te-a facut om .Nu te scuza ca esti pe final si la 25 de ani la fel pateai valoare medie si creier sub medie.

baruch
baruch  •  01 August 2015, 20:46

de regula nu ma intereseaza inteligenta jucatorilor de fotbal, dar individul asta chiar ca e nepermis de prost.

364216457119606
Chris Sauskas  •  01 August 2015, 20:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează