INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Raul Rusescu, izolat la Sevilla » Coşmarul fostului stelist continuă: antrenoul nu îl primeşte la echipă

Articol de GSP - Publicat joi, 07 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 07 august 2014 00:15

Raul Rusescu are viaţă grea la Sevilla. Antrenorul Unai Emery nu-l vrea şi, în aşteptarea unui transfer, l-a trimis să se antreneze separat, pe unul dintre terenurile bazei sportive Jose Ramon Cisneros Palacios, alături de alţi trei "indezirabili".

Fostul atacant al Stelei a fost cumpărat de Sevilla vara trecută, cu 2,2 milioane de euro, împotriva voinţei lui Emery. Ulterior, andaluzii l-au împrumutat la Braga, pentru care a marcat sezonul trecut 8 goluri.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (15)
plischi
plischi  •  07 August 2014, 16:55

...si braga de ce nu l-a luat definitiv? intreb, nu dau cu parul!

guderian
guderian  •  07 August 2014, 15:06
Postat de unico_biancorossi pe 07 August 2014, 13:45

nu asa se pune problema. nu are relevanta unde a mai jucat grasul ala in cariera, dar omul nu are aspect de fotbalist. si nici alura de fotbalist care sa joace in Primera.

Astpect de fotbalist? Da' ce, suntem la prezentari de moda?=)) Dar Muller are aspect de fotbalist, bah? Alearga ca o paiata sleampata, dar...DA GOLURI. Asa si Raul, dadea goluri, a dat si la Sevilla cat a avut sansa prin amicale, a dat si la Braga. Nu are nimic de demonstrat, Sevilla oricum nu mai e cea de acum cativa ani, cand era de locurile 2-3, e o echipa de nivel mediu in Spania. M-as bucura sa plece de acolo.

guderian
guderian  •  07 August 2014, 15:03
Postat de conasu_boeru pe 07 August 2014, 14:14

Ce nu inteleg eu este : nu vrea el sau clubul sa il imprumute la o echipa de liga a III-a sau a IV-a, dar sa joace ! Uite sunt in Romania echipe de liga a II-a care poate l-ar primi ! Decat sa frece menta cum o face de doi ani pe acolo.....

Acolo unde o sa ajungeti voi, dupa faliment. Nu e departe taica. Eu inca astept sa plece Rotariu la MU, niciun semn, nimic? marele talent Alexe s emai antreneaza cu voi dupa ce a luit titlul de golgheter [e PS3 in Italia?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează