INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Război Chivu - Inter! » Ioan Becali pune piciorul în prag: ”Cristi nu pleacă nicăieri!”

Chivu, aici în duel cu Adebayor (Tottenham), s-a sacrificat sezonul trecut pentru Inter, jucînd de multe ori și accidentat // Foto: Guliver/GettyImages
Chivu, aici în duel cu Adebayor (Tottenham), s-a sacrificat sezonul trecut pentru Inter, jucînd de multe ori și accidentat // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 21 iunie 2013 00:00 / Actualizat joi, 20 iunie 2013 21:48

Noul antrenor al Interului nu mai contează pe fundaşul român şi spera că acesta va accepta rezilierea contractului scadent în 2014.

Cristi Chivu îi dă peste cap planurile lui Walter Mazzarri. Refuză să-i facă pe plac noului antrenor al Interului şi să-şi rezilieze contractul scadent în 2014, aşa cum i s-a propus miercuri, la întoarcerea din vacanţă. Fundaşul în vîrstă de 32 de ani a afirmat-o răspicat în faţa jurnaliştilor, iar ieri a ieşit la atac şi impresarul Ioan Becali.

"Cristi mai are un an de contract şi va rămîne la Milano. El nu vrea să plece de la Inter", a spus Becali, care a făcut referire şi la viitorul jucătorului după 1 iulie 2014: "Dacă în stagiunea următoare va reuşi să joace 50 la sută din meciuri se va activa opţiunea pentru un nou sezon. Dacă nu, va pleca. Ar putea să devină antrenor sau să evolueze în altă parte".

Mesajul impresarului e răspicat şi complet diferit de cel al fratelui Victor, care cu doar cîteva zile mai devreme părea că acceptă şi varianta unei despărţiri: "Dacă Mazzarri nu mai contează pe Cristi, atunci să-l trimită la casierie, să-şi ia banii. Şi apoi poate pleca".

"În România, doar impresar!"
Ioan Becali a dezvăluit ieri site-ului italian "ilsussidiario.net" că nu se pune problema unei reveniri a lui Cristi Chivu în Liga 1. "În România, Cristi va fi impresar alături de mine, dar nu va mai juca fotbal", a punctat cunoscutul impresar.

1,2 milioane de euro va încasa Chivu la Inter sezonul viitor, conform contractului negociat vara trecută. Cu 1,3 milioane mai puţin decît în 2012-2013

"Chivu la Steaua? Nimic mai fals! Ar fi mai uşor să ajung eu pe Marte decît să mai joace Cristi în România!" (Ioan Becali, negînd zvonurile unui transfer la Steaua)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
zigic1
zigic1  •  21 Iunie 2013, 13:27

Asa a inceput si Gica Popescu dupa ce s-a lasat de fotbal, impresar la firma celor 2 indivizi si acum e urmarit si condamnat penal. Chivule, esti un tip inteligent sau doar pari??? Cum sa te inhaitezi cu astia???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează