INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA GRECIEI / SEMIFINALE // PANIONIOS - PAOK 1-3

Răzvan Lucescu este de neoprit! A ajuns la a 16-a victorie la rând și nu uită de rivala Olympiakos: ”Le-a fost frică de noi. Asta e cea mai mare victorie”

Articol de - Publicat joi, 01 martie 2018 10:11

Răzvan Lucescu e la un pas de finala Cupei Greciei, după ce a trecut de Panionios, 3-1, în turul semifinalelor. Dar scandalul de duminică, de la meciul cu Olympiakos, îl macină: ”Succesul nostru e pe teren. Nouă nu ne e teamă să jucăm. Nici chiar în momentele rele”.

Duminică, PAOK ar fi putut câștiga al 16-lea meci la rând. Trei puncte în fața lui Olympiakos ar fi fost extrem de importante în lupta pentru titlu. Dar scandalul de pe "Toumba", în careantrenorul Óscar García, lovit în față cu o rolă de hârtie, s-a dus la spital și a refuzat să se întoarcă la stadion, a suspendat partida, iar cursa pentru locul 1 s-a mutat la tribunal.

Alb-negrii au mers mai departe. Și miercuri seară, au reușit al 16-lea succes consecutiv, 3-1 pe terenul lui Panionios în prima manșă a semifinalelor Cupei Greciei. Sunt foarte aproape de ultimul act.

"Am câștigat ceva esențial"

La conferință, Răzvan Lucescu nu putea ocoli subiectul "Olympiakos". "Băieții mei știu că duminică am câștigat ceva esențial. Jucătorilor lui Olympiakos le-a fost frică de noi. Asta e cea mai mare victorie", a declarat tehnicianul lui PAOK. "Succesul nostru e pe teren. Nouă nu ne e teamă să jucăm. Nici chiar în momentele rele. Ne respectăm pe noi și ne respectăm rivalii".

10 victoriiconsecutive are PAOK Salonic în campionat și 6 în Cupa Greciei 

"Jocul bun aduce rezultate bune. Trebuie să ne menținem sus de tot. Chiar și când jucătorii nu sunt în vârf de formă, poți depăși orice barieră atunci când crezi" Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

"Pentru antrenorul nostru, tactica e fundamentală în fotbal. Încercăm să respectăm pe teren strategia și ideile sale. De aceea, am ajuns la 16 victorii în șir" Aleksandar Prijovici, atacant PAOK

"Știm ce s-a întâmplat duminică. Unii dintre jucătorii lui Olympiakos se bucurau că meciul nu s-a mai disputat. Asta ne dă putere. Suntem cei mai buni din Grecia" Vieirinha, atacant PAOK

George Savvidis, fiul patronului, și el membru în Consiliul Director al grupării, a scris despre Răzvan pe Instagram: ”Un antrenor bun poate schimba un meci. Un antrenor mare poate schimba o viață”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează