INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Răzvan Raţ speră să joace în Premier League pînă în 2019: "Vreau să mă retrag de la West Ham"

Răzvan Raţ felicitat de managerul Allardyce după semnarea contractului
Răzvan Raţ felicitat de managerul Allardyce după semnarea contractului

Articol de - Publicat joi, 23 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 22 mai 2013 21:52

Fundaşul stînga, 3 ani sub contract cu gruparea londoneză, spune: "A fost visul meu să joc în Anglia".

Încă din prima clipă la WHU, Răzvan Raţ i-a cucerit pe managerul Sam Allardyce şi pe suporterii "ciocănarilor". Imediat după ce a semnat contractul valabil pînă în 2016, fundaşul în vîrstă de 32 de ani a declarat pentru site-ul clubului londonez: "Vreau să mă retrag de la West Ham, şi nu prea curînd. Sper să mai joc aici, în Premier League, încă cinci, şase ani. Plănuiesc să ajung în Anglia de multă vreme, acesta a fost visul meu, să evoluez la un moment dat în Insulă".

Pentru Raţ, plătit cu 1,5 milioane de euro anual în Upton Park, "să plec de la Şahtior după zece ani a fost extrem de dificil, dar merită, pentru că vin în cel mai puternic campionat din lume. Am jucat în Champions League cu Şahtior şi, nu se ştie, poate voi reveni în Ligă sau în Europa League cu West Ham".

"Obiectivele mele? Să mă impun rapid la West Ham, să fiu titular şi fanii să mă iubească" (Răzvan Raţ, fundaş West Ham)

3 luni au durat negocierile pentru contractul încheiat de Raţ, venit ca jucător liber, cu West Ham United

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
danny1252
danny1252  •  23 Mai 2013, 06:05

Bravo Razvan, ai facut o treaba superba la Sahtior. Ai demonstrat tuturor ca esti un adevarat caracter si un fotbalist care da totul pentru echipa lui. Acum la apus de cariera ai facut o alegere buna caci West Ham este un club mijlociu in Premier League dar cu ambitii mari si conducere destul de competenta. Recent l-au semnat pe Andy Carroll definitiv si cu alte vedete din lot s-ar putea sa faca o figura frumoasa anul viitor. O singura sugestie am, schimba-ti scrierea numelui caci am citit comentarii deja postate de suporteri care râdeau de numele tau de familie. Propun sa le spui sa-l scrie RATZ caci altfel clubul nu o sa vânda nici un tricou cu numele tau. Succes

Vezi toate comentariile (1)
Comentează