INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Echipa lui Ronaldo ar pregăti o ofertă pentru fotbalistul român care a retrogradat în liga a treia

Alexandru Pașcanu/ foto: Instagram
Alexandru Pașcanu/ foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 30 iunie 2023 09:08 / Actualizat vineri, 30 iunie 2023 10:09

Real Valladolid, echipa patronată de Ronaldo Nazario, ar vrea să îl transfere pe Alexandru Pașcanu (24 de ani), fundașul central de la Ponferradina.

Fostul internațional de tineret a retrogradat cu echipa sa în liga a treia spaniolă la finalul sezonului trecut și ar vrea să plece. El este dorit de Valladolid, care ar fi dispusă să plătească un milion de euro pentru transfer, potrivit Pucela Fichajes, un site apropiat de clubul lui Ronaldo Nazario.

FCSB vrea să aducă un portar român care joacă în Italia! GSP are primele detalii
FCSB
FCSB vrea să aducă un portar român care joacă în Italia! GSP are primele detalii

Alexandru Pașcanu, dorit de Real Valladolid

Dacă transferul lui Pașcanu la Valladolid se va realiza, românul va juca din nou în La Liga 2. Echipa lui Ronaldo a retrogradat din prima ligă spaniolă la finalul sezonului trecut, iar în stagiunea următoare vrea să atace promovarea.

Pașcanu ar fi preferatul conducerii lui Valladolid pe postul de fundaș central, însă Real ar avea concurență, potrivit sursei menționate. Sporting Gijon, Levante și Tenerife l-ar urmări cu atenție pe Pașcanu.

Alexandru a jucat 3 ani la Ponferradina, după mutarea de la CFR Cluj. Fundașul român a mai evoluat în carieră la FC Voluntari și la echipele de tineret ale lui Leicester.

Pașcanu a bifat 36 de meciuri în sezonul trecut din La Liga 2, în 81% din cazuri a fost titular, a marcat două goluri și a dat 3 pase decisive. Pașcanu este cotat la 1 milion de euro pe transfermarkt.com, exact suma cerută de Ponferradina în schimbul lui.

Citește și:

Barcelona, aproape de a transfera jucătorul dorit și de rivala Real Madrid: „Deco și Mateu Alemany încearcă să pună la punct toate detaliile”
FC BARCELONA
Barcelona, aproape de a transfera jucătorul dorit și de rivala Real Madrid: „Deco și Mateu Alemany încearcă să pună la punct toate detaliile”
3 naționale importante prăbușite la Euro U21: „Horror! Rușine! Dezastru, faliment! Am jucat ca pensionarii”
EURO U21
3 naționale importante prăbușite la Euro U21: „Horror! Rușine! Dezastru, faliment! Am jucat ca pensionarii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cky33
cky33  •  30 Iunie 2023, 16:24

Mă mir pentru că nu a jucat macar un meci la națională. Cred că ar merita o șansă.

AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  30 Iunie 2023, 10:49

Stiam ca e click-bait si ca, de fapt, e vorba despre echipa brazilianului. Fi-mi-ar scarba de voi! Asta una. A doua: asa ii trebuie prostului aluia, nu i-a fost bine la Leicester, a trebuit sa vina in Românica. Probabil datorita unei prostii gen dor de casa. Acum nu numai ca e mult mai departe de casa decat inainte, dar si-a distrus si cariera!

Rosalbastrii43ver
Rosalbastrii43ver  •  30 Iunie 2023, 10:41

Si cand te gandesti ca FCSB se lupta cu CFR pentru el... A ales CFR, acolo sunt domne oamenii corecti, cum sa ma duc eu la FCSB sa dea de pamant Becali cu mine dupa cateva meciuri proaste? Mai bine ma duc la CFR care nu ma denigreaza dar nici nu pup echipa..si uite cum a ajuns in fundul gradinii un fotbalist care chiar avea potential. Imi pare rau de el....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează