FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV FCSB vrea să aducă un portar român care joacă în Italia! GSP are primele detalii

Alexandru Borbei. 
Foto: Instagram @alexborbei +48   FOTO
Alexandru Borbei. Foto: Instagram @alexborbei

Articol de - Publicat vineri, 30 iunie 2023 07:36 / Actualizat vineri, 30 iunie 2023 10:51

FCSB s-a interesat de posibilitatea de a aduce un portar de mare viitor, Alexandru Borbei, 20 de ani, de la Lecce Primavera, campion la tineret în ultima ediție alături de alți trei români. Există posibilitatea ca unul dintre cei doi goalkeeperi, Ștefan Târnovanu sau Andrei Vlad, să plece de la FCSB. 

Gigi Becali a făcut un iureș de proporții la începutul săptămânii din cauza regulii U21, impusă de FRF, la nivelul competiției din prima divizie, dar patronul FCSB caută pe mai departe tineri de mare valoare.

Emil Săndoi, la momentul adevărului » Intervenție-maraton la TV: „Știți ce mi-au spus jucătorii? Vă dau cuvântul!” + cum a explicat deciziile-cheie luate la EURO
ROMÂNIA U21
Emil Săndoi, la momentul adevărului » Intervenție-maraton la TV: „Știți ce mi-au spus jucătorii? Vă dau cuvântul!” + cum a explicat deciziile-cheie luate la EURO

Alexandru Borbei, portarul campioanei Primavera din Italia, dorit de FCSB

Conform informațiilor GSP.ro, reprezentanții FCSB s-au arătat interesați de posibilitatea aducerii portarului Alexandru Borbei, 20 de ani, component al formației Lecce Primavera.

39de meciuri a adunat Borbei la Lecce Primavera în ediția în care echipa a cucerit titlul, în 18 partide menținând neperforată poarta formației

Tânărul ardelean, alături de alți trei fotbaliști români, fundașul Răzvan Pășcălău, mijlocașul Cătălin Vulturar și atacantul Rareș Burnete au devenit, la începutul lunii iunie, campioni ai Italiei, cu echipa Lecce, la nivelul echipelor Under 19. În finală, „roș-galbenii” au trecut de Fiorentina cu scorul de 1-0.

100de mii de euro a plătit Lecce în octombrie 2020 pentru a-l achiziționa pe Borbei de la SSU Poli Timișoara

Borbei este portarul titular al campioanei Italiei la nivel juvenil. Alexandru mai are contract cu Lecce încă doi ani, până în vara 2025, după ce anul trecut și-a extins angajamentul cu italienii. Până acum, ardeleanul a jucat la toate naționalele de juniori ale României.

Ștefan Târnovanu sau Andrei Vlad ar putea pleca de la FCSB

Interesul manifestat de FCSB pentru Borbei se traduce prin faptul că roș-albaștrii ar putea să se despartă în perioada imediat următoare fie de Ștefan Târnovanu, 23 de ani, fie de Andrei Vlad, 24 de ani.

Portarul titular al roș-albaștrilor, Târnovanu, este de mai multă vreme pe lista unor cluburi din străinătate. Încă din vara 2022, Gigi Becali afirma că Ștefan este pe lista unor grupări din Portugalia și din Franța, susținând că există interes real de 5 milioane de euro! 

64de meciuri a adunat Ștefan Târnovanu la FCSB, a primit 83 de goluri şi a închis poarta în 19 confruntări

Ulterior, în decembrie anul trecut, patronul FCSB a reiterat faptul că Târnovanu a avut ofertă concretă pentru a pleca în străinătate, dar finanțatorul nu este de acord cu mutarea.

200de mii de euro a plătit FCSB pentru Târnovanu în ianuarie 2020, când l-a achiziționat de la Poli Iași

VIDEO. S-a stabilit țintarul noului sezon de Superligă: Dueluri pe ruta București - Craiova în prima etapă, FCSB - Dinamo în etapa a II-a

Citește și: 

Nicolae Dică a comentat transferurile făcute de FCSB în această vară: „El e un jucător cu experiență, poate să-i ajute”

Cum s-a descurcat FCU Craiova în primul amical al verii » Fotbalist nou în echipa oltenilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dacia_berlina
dacia_berlina  •  30 Iunie 2023, 10:12

Aveau 3 fundasi centrali, in loc de 4, cat e normal la un club de prima liga. Au dat afara 2, si au adus un sudafrican, care nici macar nu a ajuns la echipa. Mai sunt 2 saptamani si incepe liga 1. La fel ca anii trecuti.

parachioara5
parachioara5  •  30 Iunie 2023, 09:23

...luati l ...ca i bun ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează