INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KORTRIJK - MOUSCRON 0-2

Rednic supraviețuiește » Mouscron a ratat retrogradarea directă: 2-0 cu Kortrijk

Rednic a câștigat 13 puncte cu Mouscron: 4 victorii, un egal și 8 eșecuri
Rednic a câștigat 13 puncte cu Mouscron: 4 victorii, un egal și 8 eșecuri

Articol de - Publicat luni, 13 martie 2017 00:00

Mouscron a evitat retrogradarea directă printr-o victorie în deplasare, coroborată cu eșecul lui Westerlo în fața lui Genk (0-4).

Mircea Rednic a suferit mult la Mouscron. Dar în cele din urmă a meritat. A reușit s-o salveze de la o retrogradare directă, ceea ce, ținând cont de faptul că a preluat echipa din mers, cu doar 11 puncte după 17 etape, e o adevărată minune.

Ca să evite ultimul loc, avea nevoie ieri de-o victorie la Kortrijk, dar și de ajutorul lui Genk pentru a o depăși pe Westerlo. I-a ieșit! Până să deschidă ai lui scorul, prin Trezeguet (34), în celălalt meci era deja 2-0 pentru oaspeți, grație reușitelor lui Samata (7) și Buffel (27).

În cele din urmă, Mouscron a câștigat cu 2-0 ( Kovacevici 49, autogol), iar Genk chiar cu 4-0. Și Rednic a terminat sezonul regulat cu 24 de puncte, unul mai mult decât Westerlo, care va juca în liga a doua.

Stanciu, decisiv

Anderlecht, cu Stanciu integralist și Chipciu rezervă, a terminat sezonul regulat pe locul 1, după 3-0 cu Beveren. Ex-stelistul a pasat decisiv la primul gol și a executat cornerul în urma căruia Mbodji a închis tabela.

Cu Rotariu titular, dar înlocuit în minutul 71, FC Bruges a făcut 2-2 împotriva lui St. Trond, coborând pe locul 2, iar Standard, la care Răzvan Marin a fost schimbat în minutul 77, a remizat cu Oostende (2-2).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Martie 2017, 13:32

Bravo Rednic ! ce a facut acolo e sinonim cu un miracol. Eu nici nu cred ca aia mai sperau sa se salveze la finalul celor 30 de etape.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează