INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KONYASPOR

Revenirea lui Marica pe gazon îi mai oferă o rază de speranţă lui Iordănescu: "În sfîrşit, o veste bună!"

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2015 00:00

Cu atîţia internaţionali din străinatate fără contract, cu probleme la echipele de club sau accidentaţi, selecţionerul nu ştie în acest moment pe cîţi dintre ei se poate baza pentru "dubla" cu Ungaria (4 septembrie) şi Grecia (7 septembrie)

Asediat doar de veşti proaste despre situaţia internaţionalilor români, la doar ceva mai mult de o lună pînă la "dubla" decisivă cu Ungaria (la Budapesta) şi Grecia (la Bucureşti), selecţionerul Anghel Iordănescu a primit ieri şi una mai bună.

Este vorba despre revenirea pe teren a lui Ciprian Marica, şi nu oricum, ci cu o dublă pentru Konyaspor, în amicalul de marţi cu Al Nasr. Atacantul s-a întors în iarbă după ce în aprilie suferise o nouă operaţie la meniscul piciorului drept. "Sincer, aveam nevoie de o asemenea veste, că prea ne-au copleşit necazurile în ultimul timp. Mă bucură revenirea lui Ciprian. Dar acum este foarte important ca el să fie sănătos şi să joace meci de meci, să intre în formă", a spus ieri Iordănescu.

"Doar Papp ar fi o certitudine acum"

Selecţionerul pare copleşit în aceste zile. Cînd îl întrebi ce face răspunde franc, parcă făcînd haz de necaz: "Îmbătrînesc cu atîtea probleme la echipa naţională!". Sapă adînc în memorie, dar recunoaşte că "în nici o campanie, niciodată, n-am mai avut o situaţie generală atît de delicată, cu atît de mulţi jucători cu probleme contractuale sau de sănătate din rîndul celor care evoluează în străinătate. Dar asta este, trebuie să găsim soluţii!".

Apoi, Iordănescu continuă: "Dacă stau să mă gîndesc, în apărare, în acest moment, singura certitudine este Papp. Sper să nu se accidenteze! Am văzut că Vlad Chiricheş a ajuns la un acord cu Napoli, îi doresc să se integreze cît mai repede acolo. Apoi, la mijloc, în atac, chiar nu ştim acum pe cine ne vom putea baza. Normal, mă refer la jucătorii de afară care fac parte din nucleul echipei naţionale".

13 martie 2015este data ultimului meci oficial în care evoluase Ciprian Marica pentru Konyaspor pînă la amicalul de marţi, cu Al Nasr

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează