INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Un fost Balon de Aur vede un viitor strălucit pentru Radu Drăgușin: „Poate deveni un mare fundaș”

Radu Drăgușin, Juventus // foto: Imago
Radu Drăgușin, Juventus // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2021 13:49 / Actualizat joi, 21 ianuarie 2021 15:10

Rivaldo (48 de ani), fostul mare jucător al Barcelonei, a vorbit la superlativ despre Radu Drăgușin (18 ani), tânărul fundaș central al lui Juventus.

Drăgușin a debutat la prima echipă a lui Juventus la doar 18 ani, iar campioana Italiei i-ar putea prelungi contractul, scadent la finalul acestui sezon. Fundașul român a fost integralist de curând la Juve, în meciul cu Genoa din Cupa Italiei, câștigat de Juventus cu 3-2. Evoluția sa a atras laude chiar și din partea unor nume mari ale fotbalului, precum Rivaldo, Balonul de Aur din 1999, în prezent ambasador Betfair.

Rivaldo, despre Radu Drăgușin: „Are un viitor strălucit în față”

„Drăgușin este încă foarte tânăr și are un viitor strălucit în față. Faptul că a venit în Italia atât de devreme ar putea fi esențial pentru creșterea și adaptarea sa la un club mare și la o ligă precum Seria A. Deci, el trebuie să continue să lucreze și să profite de această șansă de a ajunge la un club mare atât de tânăr. 

Poate învăța atât de multe de la jucători precum Chiellini, Bonucci sau Gianluigi Buffon și să devină un mare fundaș în viitor”, a declarat brazilianul pentru Betfair.

Sincer, nu mă așteptam ca Pirlo să devină antrenor după retragerea ca fotbalist. Dar este o persoană grozavă și cred că va deveni un manager foarte bun. Faptul că antrenează la Juve poate fi și bun, dar și rău. A face un astfel de salt atât de devreme în cariera sa managerială poate fi văzut ca o mișcare riscantă. 

Mai are multe de învățat și Juventus este o responsabilitate mare. Lucrurile nu merg atât de bine în acest moment, cu AC Milan și Inter menținându-se puternic în fruntea clasamentului, dar mai este timp ca Juve să recupereze și să câștige încă o dată Scudetto - Rivaldo

Sassuolo îl vrea pe Radu Drăgușin. Juventus n-ar zice nu

Juventus vrea să-l transfere pe Gianluca Scamacca, atacantul împrumutat de Sassuolo la Genoa. Și Sassuolo îl cere pe Radu Drăgușin ca monedă de schimb.

Site-ul italian Tuttomercatoweb a scris miercuri că „următoarele 48 de ore sunt decisive”. Nu ar fi exclus ca, de la sfârșitul lunii, să vedem un cuplu Chiricheș - Drăgușin în centrul apărării la „neroverdi” antrenați de Roberto De Zerbi. 

142 de minutea jucat Radu Drăgușin până acum la Juventus în trei meciuri (120 în Cupa Italiei, 21 în Champions și 1 în Serie A)

800.000 euroeste cota fundașului central, potrivit site-ului transfermarkt.com

VIDEO. Avertismentul lui Cosmin Bărcăuan pentru Radu Drăgușin: „Trebuie să aibă grijă în plan extrasportiv”

Citește mai multe știri despre stranieri:

Marius Șumudică schimbă placa! Ce decizie a luat: „Promit să fac asta! Așa ajung la o echipă mare din Istanbul”

Juventus - Napoli 2-0. Juventus a cucerit a 9-a Supercupă a Italiei din istorie » Radu Drăgușin, la primul trofeu alături de Juve

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează