INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UCRAINA

Românii fac legea la Volyn! Victorie cu 1-0 contra lui Dnepr dintr-un gol marcat de Eric Bicfalvi! Florentin Matei a scos un penalty

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 septembrie 2014 11:45

Volyn Luţk a cîştigat turul din optimile de finală ale Cupei Ucrainei contra liderului din Ucraina, Dnepr. 

Eric Bicfalvi şi Florentin Matei au fost titulari la echipa gazdă, fiind printre cei mai buni oameni de pe teren.

Pe locul 7 în campionat, Cupa rămîne un obiectiv pentru Volyn. Deşi a dat peste un adversar dificil, echipa a făcut un meci mare, cîştigînd 1-0 graţie golului marcat de Eric Bicfalvi în minutul 37.

Mijlocaşul a marcat dintr-un penalty obţinut de celălalt român din echipă, Florentin Matei, jucător care pare într-o formă excelentă, recent reuşind un supergol din lovitură liberă.

Tînărul jucător al lui Volyn a fost aproape de a înscrie şi el, în minutul 85, însă portarul lui Dnepr s-a opus avînd un reflex de zile mari.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
solomon_i
solomon_i  •  28 Septembrie 2014, 13:29

Bravo Eric ! Bravo Matei !

dinamo4eva
dinamo4eva  •  28 Septembrie 2014, 12:59

Bicfalvi e cam neglijat de Piti ... Si Sanmartean cand juca prin Olanda nu era bagat in seama de nimeni si s-a intros zeu in Romania ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează